ataktesfones@gmail.com

Κυριακή 21 Ιουλίου 2013

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΕΧΕΙ ΔΟΘΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΠΙΑΣΤΕΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ Ο ΣΥΝΕΡΓΟΣ ΤΟΥ ΚΟΛΑ. ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΠΙΟΥΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΟΥΣ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ

ILIRKOYPA
Σύμφωνα με πληροφορίες οι επικεφαλείς της αστυνομικής έρευνας που απ'οτι φαίνεται εδώ και μέρες βρίσκονταν στα ίχνη των Αλβανών(δεν είναι τυχαία η μέρα που ξημέρωσε πάνω στο μνημόσυνο του συναδέρφου τους που έπεσε στο Δίστομο), έχει δώσει εντολή -εαν είναι δυνατόν-ο συνεργός του Κόλα που εικάζουν ότι είναι ο Κούπα, να πιαστεί ζωντανός.
Δικογραφία για την υπόθεση των 5 μηνών αναστάτωσης και δολοφονιών από τους αντάρτες του βουνού, έχει αναλάβει το ΥΔΕΖΙ. Εαν ο συνεργός είναι ζωντανός και δεν προβάλλει αντίσταση, η αστυνομία μπορεί να μάθει τα "καρφιά" που γέλαγαν στα καφενεία του Θέρμου και του Ευπαλίου όταν πέρναγαν οι πάνοπλοι αστυνομικοί ψάχνοντας τον φονιά. Αλλά και για τους άλλους σπιούνους, όλους τους "Αρτέμηδες Μάτσες" των αγροτικών περιοχών που έκρυβαν, βοηθούσαν και τάιζαν τους δολοφόνους.
Νομίζουμε ότι η υπόθεση τώρα αποκτά ξεχωριστό ενδιαφέρον για να μάθουμε σε ποιους άνοιξε ο Σαμαράς τα σύνορα και τους είπε "περάστε", γαμώ "το κεφάλι του του μαλάκα".
Έτσι κύριε Πρωθυπουργέ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου