ataktesfones@gmail.com

Κυριακή 7 Ιουλίου 2013

Σήμερα η Δημ. Αστυνομία, αύριο ποιός έχει σειρά;

Τελικά όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι κοιμούνται όρθιοι, δεν έχουν καταλάβει ότι , αυτοί κρατούν στην εξουσία τους δωσίλογους, αρνούνται πεισματικά τόσα χρόνια να πιστέψουν, ή προσπαθούν να ξεγελάσουν τους εαυτούς τους, ότι η αποστολή των πολιτικών είναι ο αφανισμός της Ελλάδος.Αυτοί είναι που λειτουργούν όλους τους εισπρακτικούς μηχανισμούς είς βάρος των ανέργων, των γερόντων, των πολύτεκνων και όλων των υπόλοιπων Ελλήνων με την δικαιολογία ότι κάνουν την δουλειά τους!

Κανείς τους ποτέ δεν γύρισε να κοιτάξει το δράμα των ελεύθερων επαγγελματιών και των εργαζομένων, απλά λειτουργούσαν και λειτουργούν με περίσσιο ζήλο υπέρ των δοσίλογων και των παράνομων χαρατσιών. Αυτοί είναι που εφαρμόζουν την άθλια νομοθεσία μόνο στο φτωχό λαουτζίκο κάνοντας  ταυτόχρονα, τα στραβά μάτια σε κωλόπαιδα του συστήματος .
Λυπούμεθα βέβαια κύριοι που θα μείνετε και σεις άνεργοι σαν και μας , θα πεινάσουν τα παιδιά σας όπως τα δικά μας, θα σας κυνηγά το σύστημα σαν κοινούς εγκληματίες, θα νιώσετε την περιφρόνηση από τους συναδέλφους σας που θα παραμείνουν στην εργασία., ειλικρινά λυπούμεθα , 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου