ataktesfones@gmail.com

Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

Ζωντανοί και ελεύθεροι είναι 6 αλβανοί δραπέτες και όχι 2 μόνο!!


Σε χθεσινό άρθρο μας, αναφερθήκαμε στο μεγάλο φιάσκο του Δένδια (κι όχι των αστυνομικών βεβαίως) στην υπόθεση των Αλβανών δραπετών, δολοφόνων, ληστών κ.τ.λ.
Όμως, αναφερθήκαμε μόνο στην περίπτωση των δύο εξ’ αυτών, του Μάριο Κόλα και του Ιλίρ Κούπα, τους οποίους αναζητούσε η αστυνομία την περασμένη βδομάδα (με ελικόπτερα, θερμικές κάμερες, εκπαιδευμένα σκυλιά κ.τ.λ.), μέχρι που αυτοί έφτασαν στα σύνορα μ’ ένα σαραβαλιασμένο… παπάκι κι εξαφανίστηκαν.

 Αλλά, οι Αλβανοί δραπέτες της φυλακής των Τρικάλων δεν ήταν μόνο 2, αλλά 8. Τι απέγιναν οι υπόλοιποι και γιατί το υπουργείο ΠΡΟ-ΠΟ επικέντρωσε στους 2; Μήπως για να καλύψει το ακόμα μεγαλύτερο φιάσκο με τους 4 που διέφυγαν;
Τονίζουμε, πως από τους υπόλοιπους, ο ένας έχει θανατωθεί (ο Λίκα Έντισον) και ένας άλλος (ο Ερμάλ Λίταρ) έχει συλληφθεί προ μηνών σε ληστεία. Που είναι οι υπόλοιποι τέσσερις; Πρόκειται για τους Μουρατάι Μουρατάζ Αντμίρ, Κόλα Κλεμέντ (που συμμετείχαν προ μηνός περίπου σε ληστεία στην Εθνική Τράπεζα της Λάρισας με λεία άνω του 1 εκατ. ευρώ…), Λούλι Φλολάντ (που ήταν αρχηγός συμμορίας η οποία την περίοδο 2009-2011 είχε διαπράξει συνολικά 3 φόνους και 38 ληστείες σε σπίτια ηλικιωμένων σε Λάρισα και Βόλο) και Σούλαχ Φάτος (αρχηγός συμμορίας που διέπραξε 27 ληστείες στην Κέρκυρα, στην Ηγουμενίτσα και σε άλλες περιοχές της Δυτικής Ελλάδας).
Δύο είναι οι εκδοχές: ή έχουν περάσει στην Αλβανία (το πιθανότερο, ειδικά για τους δύο πρώτους που έχουν και το εκατομμύριο) ή κυκλοφορούν ανάμεσά μας. Αυτή είναι η «ευνομία παντού» του παντελώς αποτυχημένου Δένδια, που παρ’ όλα αυτά συνεχίζει να παριστάνει τον υπουργό! 

http://ethnikismos.net
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου