ataktesfones@gmail.com

Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

ΠΑΡΑΠΕΜΠΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΚΑΠΕΛΕΡΗΣ-ΔΙΩΤΗΣ. ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΕΙΧΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΥΠΟΠΤΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΚΔΟΤΙΚΑ ΤΖΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΑΝ

kapeleris-diotis
Για δυο κακουργήματα παραπέμπονται ως κατηγορούμενοι ο πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ Γιάννης Διώτης αλλά και ο πρώην γγ του ΣΔΟΕ και υποψήφιος βουλευτής Γιάννης Καπελέρης σχετικά με τους χειρισμούς τους στη λίστα Λαγκάρντ.
Την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος τους παρήγγειλε ο οικονομικός εισαγγελέας Παναγιώτης Αθανασίου μετά την ολοκλήρωση της προκαταρκτικής έρευνας, για απιστία στην υπηρεσία σε βαθμό κακουργήματος αναφορικά με την υπόθεση της λεγόμενης λίστας Λαγκάρντ. Τον κ. Διώτη βαρύνει και η κατηγορία υπεξαγωγής εγγράφου.
Η υπόθεση για τους δυο κατηγορούμενους παραπέμπεται σε τακτικό ανακριτή.
Για τη συνεργάτιδα του Γ. Διώτη Γαλάτεια Μανέ, ο εισαγγελέας ζητά να τεθεί η υπόθεση στο αρχείο. Για τους συγγενείς του Γ. Παπακωνσταντίνου που περιλαμβάνονται στη λίστα, ο φορολογικός έλεγχος συνεχίζεται.
Και οι δύο θα δικαστούν εφόσον υπάρξει παραπομπή τους σε δίκη στο Ειδικό Δικαστήριο μαζί με τον μειοδότη Παπακωνσταντίνου. Οι μόνοι που την έχουν γλυτώσει είναι οι μειοδότες Τζέφρι και Βενιζέλος ή Χοντροπόλντο.
Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ από το 2011 είχε καταγγείλει την ύποπτη συμπεριφορά και των δύο από το kONTRA αλλά και αργότερα από το EXTRA. Όμως και οι δύο αλλά και οι τότε πολιτικοί τους προιστάμενοι προστατεύονταν από τους καναλάρχες και τους εκδότες. Φτάσαμε στο σημείο τότε να συγκρουόμαστε καθημερινά με την εργοδοσία για την πάρτη τους. Και οι δύο έπαιρναν τηλέφωνα-απ'οσα είχαμε μάθει-και τάχα απειλούσαν ότι θα κλείσουν τα κανάλια που δουλεύαμε. Αυτά μας μετέφεραν αυτά σας λέμε.
Ο δε Καπελέρης ακόμα και μετά την αποπομπή του ήταν σχεδόν καθημερινός συνομιλητής με τον αδερφό του πρωθυπουργού, Νίκο Παπανδρέου. Αλήθεια που είναι αυτό το παλληκάρι; Χάθηκε. Σταμάτησαν οι μπίζνες ή εξακολουθεί και τις κάνει στα μουλωχτά;http://www.makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου