ataktesfones@gmail.com

Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

Μ. Χρυσοβελώνη: «η Ν.Δ χτίζει τζαμιά κατεδα φίζοντας την Ελλάδα»



Σχολιάζοντας δημοσίευμα της εφημερίδας «Τα Νέα» του περασμένου Σαββατοκύριακου που αποκάλυψε εντολή του πρωθυπουργού Α. Σαμαρά να ξεκινήσει η ανέγερση κρατικού Τζαμιού στην Αθήνα, η αναπληρώτρια Γραμματέας Κ.Ο και Βουλευτής Μαγνησίας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Μαρίνα Χρυσοβελώνη έκανε την ακόλουθη δήλωση: 
«Η εντολή του κ. Σαμαρά να επισπευσθεί η ανέγερση Τζαμιού στον Βοτανικό με χρήματα των Ελλήνων πολιτών εξέπληξε κάποιους. Δεν θα έπρεπε όμως.

Με ερώτηση μου στις 10 Φεβρουάριου 2013 προς το υπουργείο Ανάπτυξης επεσήμανα ότι η απαραίτητη προεργασία έχει γίνει ήδη εν κρυπτώ από γνωστά –παλιά και νέα – στελέχη της Ν.Δ και της Τρόικα εσωτερικού. Συγκεκριμένα:
  1. επί υπουργίας του γνωστού «μεταναστοφάγου» Μ. Βορίδη εγκρίθηκαν η Μελέτη Εφαρμογής, η Οριστική Μελέτη και η 1η εντολή πληρωμής του τεχνικού συμβούλου του έργου ”Κατασκευή Ισλαμικού Τεμένους Αθηνών»
  2. επί υπουργίας «εκσυγχρονιστών» – του σημερινού υπουργού Ανάπτυξης Κ. Χατζηδάκη και του προκάτοχου του Γ. Στουρνάρα – εγκρίθηκαν οι υπόλοιπες πληρωμές καθώς και το Πρωτόκολλο Οριστικής Παραλαβής του έργου του τεχνικού συμβούλου.
Είναι επομένως λογικό οι κ.κ. Στουρνάρας και Χατζηδάκης να θεωρούνται αμετακίνητοι κατά τον επερχόμενο ανασχηματισμό. Ο Μ. Βορίδης μπορεί κι αυτός να ελπίζει βάσιμα στην υπουργοποίηση του από τον κ. Σαμαρά. Όλοι τους άλλωστε έχουν προσφέρει πολύτιμες υπηρεσίες στην προσπάθεια αφελληνισμού της κοινωνίας μας».

olympia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου