ataktesfones@gmail.com

Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

"ΚΡΑΥΓΗ ΠΟΛΕΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ"; ΔΑΚΡΥΣΕ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΓΚΑΣ!


                                 
Εκατοντάδες πιστοί συρρέουν στον Ιερό Ναό των Αγίων Κυρίλλου και Μεθοδίο στο Μπουργκάς, για να ασπαστούν την εικόνα της Παναγίας της Κασπερόφσκαγια η οποία δάκρυσε.
Eίναι σύμπτωση, ή η επαλήθευση της πρόρρησης του γέροντα Ιωσήφ του Βατοπεδινού... 

"Κραυγή πολέμου έρχεται από την Βουλγαρία"είναι κοντά;

Ο λόγος που τη ξαναθυμηθήκαμε είναι ότι δάκρυσε εικόνα της Παναγίας στο Μπουργκάς της Βουλγαρίας! Συγκεκριμένα, το γεγονός συνέβη στον Ιερό Ναό των Αγίων Κυρίλλου και Μεθοδίο στο Μπουργκάς, την πρώτη Κυριακή πριν την Σαρακοστή, όταν ο προϊστάμενος του Ναού αποφάσισε να πάρει μερικές εικόνες του Ναού για να κάνει υπαίθρια θεία λειτουργία. 

"Μεταξύ των εικόνων ήταν και η Ρωσική Παναγία Κασπερόφσκαγια την οποία μας είχαν δωρίσει όταν χτίστηκε η Εκκλησία", ανέφερε ο π. Πέτρος, ενώ συμπλήρωσε: "Το απόγευμα της Κυριακής όταν πήγα να την μεταφέρω, είδα ότι από τα μάτια της Παναγίας να τρέχουν δάκρυα! Τότε είπα κακό σημάδι!"
"Τα δάκρυα της Παναγίας με φοβίζουν, διότι μπορεί κάτι να μας περιμένει", υπογράμμισε ο π. Πέτρος.
Η εικόνα της Παναγίας της Κασπερόφσκαγια θαυματουργεί από τον 16ο αιώνα, όταν την έφεραν από την Ρώσια Σέρβοι πρόσφυγες στην Τρανσυλβανία.
Εμείς να προσθέσουμε ότι το Μπουργάς δεν είναι μια οποιαδήποτε πόλη της Βουλγαρίας αλλά το ενεργειακό κέντρο απ΄όπου θα περάσει ο Ρώσικος αγωγός φυσικού αερίου, πόλη με την οποία θα συνδεόταν και η Αλεξανδρούπολη, αν οι εδώ δωσίλογοι (ΓΑΠ και σία) δεν πάγωναν (ματαίωναν) την συμφωνία... 

Επομένως είναι πιθανόν "για μικρή αιτία" (που έχει να κάνει π.χ. με τον αγωγό) να ανάψει η σπίθα του πολέμου και να ακουστεί η "κραυγή του" από το Μπουργκάς...
Ο Θεός μόνον γνωρίζει...
oimos-athina

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου