ataktesfones@gmail.com

Κυριακή 24 Μαρτίου 2013

Οι Ισραηλινοί βάζουν φωτιά στον κλονισμένο γάμο του πλανητάρχη!


Οι μπαγάσηδες οι Ισραηλινοί γνωρίζοντας ότι ο γάμος του Μπαράκ Ομπάμα δεν περνάει και την καλύτερη φάση του-η πρώτη κυρία δεν τον συνόδευε στο ταξίδι του στη Μέση Ανατολή-φρόντισαν να του κάνουν ένα δώρο εφάμιλλο της "αιώνιας φιλίας των ΗΠΑ και του Ισραήλ".

Έτσι με την ευλογία του Σιμόν Πέρες ο Μπαράκ Ομπάμα γνώρισε...

...την πρώτη μαύρη μις Ισράηλ στο δείπνο που παρέθεσε προς τιμήν του ο Ισραηλινός ομόλογός του , στην Ιερουσαλήμ.

Η Ισραηλινή “βασίλισσα της ομορφιάς” , Γιτίς Τίτι Αινό, αιθιοπικής καταγωγής, μετανάστευσε στο Ισραήλ στην τρυφερή ηλικία των 12 ετών με τον αδερφό της, από την γενέτειρά της, την Αιθιοπία, μετά τον θάνατο των γονιών της.
 Αφού έμαθε να μιλάει εβραϊκά κα ιυπηρέτησε τον Ισραηλινό στρατό βρήκε δουλειά ως υπάλληλος σε κατάστημα υποδημάτων.
Σήμερα διαμένει σε ένα μικρό σπίτι στη Νετάνια. Βρέθηκε στο επίκεντρο των ισραηλινών ΜΜΕ με την στέψη της, τον περασμένο Φεβρουάριο, κατακτώντας τον τίτλο της πρώτης μαύρης “Μις Ισραήλ”.

“Όταν διάβασα την πρόσκληση που έφερε την υπογραφή του Ισραηλινού προέδρου, το στομάχι μου άρχισε να ανακατεύεται . Δεν μπορούσα να το πιστέψω”, δήλωσε στην εφημερίδα “Jerusalem Post” η Γιτγίς Τίτι Αινό.

Tο ιδιαίτερο ενδιαφέρον του πλανητάρχη για την πανύψηλη “Τίτι”, όπως την αποκαλούν οι φίλοι της, ( έχει ύψος πάνω από 1.80 μ.) σχολιάστηκε από τις “κακές γλώσσες” ,σύμφωνα με τις οποίες , μία άπειρη πολιτικά γυναίκα θα επισκίαζε την “αφρόκρεμα” του Ισραήλ που είχε προκληθεί για να γνωρίσει τον Αμερικανό πρόεδρο.

«Είναι σημαντικό που ένα μέλος της αιθιοπικής κοινότητας κερδίζει σε αυτόν τον διαγωνισμό για πρώτη φορά», είχε πει στους κριτές κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού. «Υπάρχουν πολλές διαφορετικές κοινότητες στο Ισραήλ και είναι σημαντικό αυτό να φανεί στον κόσμο»,πρόσθεσε. Όπου βρεθεί κι όπου σταθεί πλέκει το εγκώμιο του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ, ο οποίος είναι ο ήρωάς της: «Αγωνίστηκε για δικαιοσύνη και ισότητα και αυτός είναι ένας από τους λόγους που βρίσκομαι εδώ. Θέλω να δείξω ότι η κοινότητά μου έχει αξίες που δεν αναφέρονται στα μέσα ενημέρωσης».

Το πόσα εγκεφαλικά υπέστη η Μισέλ καθώς έβλεπε τις φωτογραφίες και τα σχετικά ρεπορτάζ δεν έχει σημασία, όσο ο Μπαράκ βρίσκεται ακόμη στη Μέση Ανατολή. Όταν επιστρέψει θα αρχίσουν τα δύσκολα. Βέβαια έχοντας το προηγούμενο του τριγώνου Μπίλ-Χίλαρυ-Μόνικα μπορεί και η Μισέλ να μας εκπλήξει ευχάριστα δείχνοντας ανωτερότητα. Άλλωσε λίγες πρώτες κυρίες έχουν γλιτώσει το κέρατο.
Όσο για τους Ισραηλινούς έχουν εξασφαλίσει πλέον την αιώνια ευγνομωσύνη του πλανητάρχη. Ξεχνιούνται αυτά τα δώρα;

πηγη 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου