ataktesfones@gmail.com

Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

Απίστευτο! Πληρώνουμε “ιδιαιτέρα μητρός Παπανδρέου”;


Αυτά μόνο στην Ελλάδα μπορούν να συμβούν. Τι αναφέρει το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ για την αποσμασμένη που απασχολείται ως “ιδιαιτέρα μητρός Παπανδρέου”;
Αν είναι αλήθεια το ρεπορτάζ του Πρώτου Θέματος... για την “ιδιαιτέρα μητρός Παπανδρέου” που είναι αποσπασμένη στο γραφείο της κας Μαργαρίτας Παπανδρέου τότε είναι πολύ εύκολο να καταλάβει κανείς γιατί η χώρα έφτασε στο γκρεμό και στον οικονομικό βούρκο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας μέσα από τις λίστες με τις θέσεις των αποσπασμένων δημοσίων υπαλλήλων στο ΠΑΣΟΚ (118 άτομα), αλλά και από την κατάσταση των μόνιμων υπαλλήλων, οι οποίοι έχουν προσληφθεί στη πλειονότητά τους με συμβάσεις αορίστου χρόνου και πληρώνονται βέβαια από τις κρατικές επιχορηγήσεις, ξεχωρίζει μια περίπτωση που αφορά τη μητέρα του πρώην πρωθυπουργού, την κυρία Μαργαρίτα Παπανδρέου.

Είναι η πρώτη φορά που μαθαίνουμε ότι η μητέρα του πρώην πρωθυπουργού κ. Γιώργου Παπανδρέου,Μαργαρίτα, συνεχίζει να έχει στη διάθεσή της γραμματέα!

Στα 86 χρόνια της η κυρία Μαργαρίτα Παπανδρέου απασχολεί την κυρία Κωνσταντίνα Β., μόνιμη υπάλληλο στο ΠΑΣΟΚ με σύμβαση αορίστου χρόνου, το όνομα της οποίας υπογραμμίζεται στην κατάσταση υπαλλήλων ΠΑΣΟΚ ως «ιδιαιτέρα μητρός Παπανδρέου»!

Ενδεχομένως η χρησιμότητα της γραμματέως να έγκειται και στο γεγονός ότι στον κήπο του «Κτήματος Μαργαρίτα» στην Αλμυρή Κορίνθου… πλακώνει πολλή δουλειά κατά την περίοδο Μαΐου – Οκτωβρίου, όπου διοργανώνονται δεξιώσεις γάμων, βαφτίσεων και άλλες εκδηλώσεις.

Να σημειωθεί ότι το όνομα της κυρίας Κωνσταντίνας Β., η οποία τις τελευταίες ημέρες βρισκόταν στο εξωτερικό και παρακολουθούσε κάποιο συνέδριο, συμπεριλαμβάνεται και στο καταστατικό της ΜΚΟ της μητέρας του πρώην πρωθυπουργού (ΚΕΔΕ – Κέντρο Ερευνας και Δράσης για την Ειρήνη).

Parapona-Rodou

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου