ataktesfones@gmail.com

Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

Σηκώνουν το ...''Λάβαρο οι Απόστρατοι της Λάρισας ''



Ξεκινά Ο.... Ανένδοτος των Αποστράτων !
Όπως μας 'εχουν συνηθίσει τα τελευταία χρόνια οι Απόστρατοι του νομού της Λάρισας μαζεύονται ,αποφασίζουν  και ξεσηκώνονται !
Είναι η μοναδική Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών των Ε.Δ και Σ.Α που μαζεύονται και αποφασίζουν απο κοινού..


.Να μην ξεχνάμε ότι η πρώτη μάχη δόθηκε στη Λάρισα στο γραφείο τουτότε Υπουργού Οικονομικών που οδήγησε στην μεγαλειώδη συγκέντρωση των Αποστράτων στην Αθήνα !
Η Ένωση Αποστράτων Λάρισας αποφασίζει επιτροπή και το καλό είναι οτι στην επιτροπή μετέχουν Απόστρατοι και απο τους τρεις κλάδους των Ενόπλων Δυνάμεων αλλά και των Σωμάτων Ασφαλείας 
Η Συγκέντρωση των Αποστράτων θα είναι από τους 4 νομούς της Θεσσαλίας αλλά κατά πληροφορίες και του γειτονικού νομού της Πιερίας !
Ακολουθεί η Ανακοίνωση των Αποστράτων που εμείς την έχουμε αποδώσει σε ελεύθερη απόδοση   και από εδώ απο τον κάμπο της Λάρισας  βλέπουμε να ξεκινά ένας ανένδοτος ...Ο Ανένδοτος των Αποστράτων !
Βετεράνος
Ανακοίνωση
          Η Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού Νομού Λάρισας σας προσκαλεί τηνΠέμπτη, 14 Φεβρουαρίου 2013 και ώρα 18:00στην αίθουσα της ΔΕΥΑΛ (τέρμα Λαγού),για ενημέρωση επί θεμάτων που αφορούν τους Αποστράτους. Τα θέματα που θα παρουσιασθούν – συζητηθούν, έχουν όπως παρακάτω:
  •  «Αποκρυπτογράφηση» Σύνταξης Φεβρουαρίου Αποστράτων.
  • Προσβολή τροποιητικής Πράξης Συνταξιοδότησης με Έφεση στο ΙΙΙ τμήμα του ΕλεγκτικούΣυνεδρίου. Διαδικασία «πρότυπης δίκης» – Οικονομικότερη λύση.
  • Ενημέρωση αποτελεσμάτων συνάντησης Προέδρων ΝΠΔΔ Ενώσεων Αποστράτων  (ΕΑΑΣ – ΕΑΑΝ – ΕΑΑΑ) με κ. Πρωθυπουργό.
  • Ενημέρωση αποτελεσμάτων συνάντησης προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Στρατιωτικών (ΠΟΣ) Ταξχου ε.α. Βασιλείου Νικολόπουλου με Αναπληρωτή Υπουργό κ. Σταϊκούρα.
  • Τυχόν άλλα θέματα επικαιρότητας.
          Εννοείται ότι η πρόσκληση αφορά στο σύνολο των Αποστράτων των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας.

http://www.veteranos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου