ataktesfones@gmail.com

Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΓΑΛΑΖΙΟ "ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙ" ΤΗΣ ΝΔ

tsartsidou
Όλοκληρωθηκαν έπειτα από 10 ώρες οι απολογίες των εφτά συλληφθέντων που κατηγορούνται ως μέλη του κυκλωματος εικονικων γάμων
Οι έξι από τους επτά αφέθηκαν ελεύθεροι, κάποιοι με περιορισττικούς όρους και καταβαλλοντας χρηματική εγγύηση.
 Σύμφωνα με το seleo.gr προφυλακιστέα κρίθηκε μόνο η υποψήφια βουλευτής της Ν.Δ που χαρακτηρίζεται ως εγκέφαλος και η οποία και θα οδηγηθεί στις φυλακές
 Ως γνωστόν στο πλαίσιο ευρείας κλίμακας αστυνομικής επιχείρησης συνελήφθησαν 11 μέλη της εγκληματικής οργάνωσης, μεταξύ των οποίων τα τρία ηγετικά στελέχη, καθώς και ένας δημοτικός και ένας δημόσιος υπάλληλος, ενώ αναζητούνται επιπλέον πέντε άτομα. Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα η εγκληματική οργάνωση συγκροτήθηκε τουλάχιστον από το 2010, έχοντας ως «ηγετικά στελέχη» μία 40χρονη αλλοδαπή, μία 52χρονη μεσίτρια-μεταφράστρια, τη Μ.Τσαρτσίδου, που ήταν υποψήφια βουλευτής με τη ΝΔ στην Α' Θεσσαλονίκης στις τελευταίες εθνικές εκλογές (με ιδιαίτερη δραστηριότητα σε θέματα παλιννοστούντων και ομογενειακά) και έναν 36χρονο Έλληνα δικηγόρο.
Η κ. Τσαρτσίδου γεννήθηκε το 1961 στην πρώην Σοβιετική Ένωση και είναι απόφοιτος του πανεπιστήμιου Μεντελέεβ Δ.Ι. της Μόσχας. Διετέλεσε προϊσταμένη του τμήματος προσλήψεων προσωπικού της γενικής διεύθυνσης του υδροηλεκτρικού σταθμού Τιφλίδας κατά την περίοδο 1986 έως 1991. Από την περίοδο 1991 έως το 1998 διετέλεσε υποδιευθύντρια στη Νομαρχία της περιφέρειας Κρασνοντάρ της Ρωσίας.
Από το 1998 διαμένει μόνιμα στην Ελλάδα με την οικογένεια της.
Αποτελεί μέλος του ποντιακού συλλόγου παλιννοστούντων Φιλύρου και είχε εκλεχθεί ως δημοτική σύμβουλος του δήμου Χορτιάτη στις εκλογές του 2006 και παρέμεινε μέχρι το πέρας της θητείας της έως το 2010.
Εχει ασχοληθεί με θέματα ιθαγένειας και επιμέρους ειδικών υποθέσεων και πολιτεύτηκε με τη ΝΔ γράφοντας στο βιογραφικό της:
«Επιδεικνύει μια ευαισθητοποίηση πάνω στα κοινωνικά προβλήματα ιδιαίτερα των ομογενών και με την εμπειρία της και την επαγγελματική της ικανότητα προσπαθεί και φέρει εις πέρας κάθε υπόθεση που αναλαμβάνει. Χαρακτηρίζεται ως οργανωτική, ενημερωμένη, αξιόπιστη και μέσα από την πολύχρονη επαγγελματική, πολιτική και κοινωνική της δραστηριότητα, κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη των συνανθρώπων μας»!
Μάλιστα. Άλλο ένα γαλάζιο μπουμπούκι. Να το χαίρονται.
makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου