ataktesfones@gmail.com

Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Φωτογραφίες Τούρκων στρατηγών με πόρνες > Το κατασκοπικό σήριαλ συνεχίζεται

Εκθέσεις Υγείας Τουρκων Στρατηγών φερεται να ειχαν εξασφαλίσει μελη σπείρας που κατηγορούνται ότι εκβιαζαν τους στρατιωτικούς με φωτογραφικο υλικό με πόρνες και συγκέντρωναν πλήροφορίες που θα πουλουσαν - που αλλού;- και στην Ελλάδα.
Την νέα πτυχή της - γνωστης - υπόθεσης στρατιωτικής κατασκοπείας στην Τουρκια από την οποία προκύπτουν λεπτομέρειες-σοκ από το κατηγορητήριο παρουσιάζει η Radikal με τον τίτλο « Οι Εκθέσεις για την υγεία των Στρατηγών στα χέρια της σπείρας».



Η σπείρα - υποστηρίζει η εφημερίδα - προκύπτει ότι έχει εξασφαλίσει Εκθέσεις υγείας των Στρατηγών ε.α. Ιλκέρ Μπασμπούγ και Μπεκιρ Καλιοντζού. Στο δημοσίευμα τονίζεται ότι προέκυψαν λεπτομέρειες που προκαλούν σοκ στο κατηγορητήριο της υπόθεσης «Στρατιωτικής Κατασκοπείας» που ξεκίνησε για 357 κατηγορούμενους εκ των οποίων οι 18 είναι προφυλακισμένοι. Σημειώνεται ότι η σπείρα μέσω των γυναικών που έκαναν πορνεία είχε συγκεντρώσει στοιχεία από στιγμές ακατάλληλες του ανώτατου στρατιωτικού προσωπικού και χρησιμοποιώντας αυτές κάνοντας εκβιασμό εξασφάλιζε μυστικές στρατιωτικές πληροφορίες.
  Σύμφωνα με τα στοιχεία Word με την ονομασία «Πανδώρα» που εξασφαλίστηκαν κατά τις επιχειρήσεις, η σπείρα εξασφάλιζε μέσω πορνείας στρατιωτικές πληροφορίες από στρατιωτικούς τις οποίες -αναφερει η εφημερίδα - θα πουλούσε στην Ελλάδα, σε μια χώρα που έχει ακτή στην Μαύρη Θάλασσα, ακόμα και στο ΡΚΚ.



onalert

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου