ataktesfones@gmail.com

Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Ο ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΠΙΡΣ ΜΟΡΓΚΑΝ ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΕΙ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΧΟΡΗΓΗΘΗΚΕ ΣΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ ΤΗΣ ΓΡΙΠΗΣ {ΒΙΝΤΕΟ}


Επιμέλεια άρθρου Vagedim

Ο Βρετανός δημοσιογράφος και οικοδεσπότης στην τηλεόραση Πιρς Μόργκαν είναι πιθανό να θέλει ακόμη μια κουβέντα με τον πρωινό παρουσιαστή talk show Δρ Oz. Μια εξήγηση σχετικά με το γιατί αρρώστησε λίγες μόλις μέρες μετά από ενα αντιγριπικό εμβόλιο που του χορηγήθηκε ζωντανά στην τηλεόραση.

Σύμφωνα με την πρόσφατη του συνέντευξη με το αστέρι της country μουσικής και ηθοποιό Ντουαιτ Γιοακαμ, ο οικοδεσπότης έχει ομολογουμένως την αίσθηση κάτω από-τις-καιρικές συνθήκες να έχει πονόλαιμο.

Ο Μόργκαν ρωτά, «Είστε τραγουδιστής, Θα πρέπει να έχετε πονόλαιμο όλα αυτά τα χρόνια. Όπως μας λέτε, τα πράγματα επιδεινώνονται. Υπάρχει οποιαδήποτε συμβουλή που μπορείτε να μου δώσετε; "

Ο Γιοακαμ λέει στον Μόργκαν, "Μην ξανακάνετε ποτέ αντιγριπικό εμβόλιο," αναφερόμενος στην πρόσφατη δημόσια επίδειξη του Μόργκαν στην οποία αυτός και ο Δρ Oz προσπάθησαν να διαλύσουν το «μύθο» γύρω από τα εμβόλια που μπορεί κανείς να αποκτήσει γρίπη μετά τον εμβολιασμό. 

Το εμβόλιο γρίπης που παίρνετε σήμερα είναι διαφορετικό από όλα τα προηγούμενα εμβόλια γρίπης. Αυτά τα εμβόλια γρίπης δημιουργήθηκαν από το νεώτερο της Νοτιοανατολικής Ασίας ιό της γρίπης. Η σύγκριση αυτών των εμβολιασμών γρίπης με οποιοδήποτε προηγούμενο εμβολιασμό είναι άκυρη. Ακόμα και ο Πιρς Μόργκαν πιστοποιεί άμεσα την ασθένεια του απο το εμβόλιο κατά της γρίπης.
Ακόμη μια απόδειξη στο άρθρο που δημοσιεύσαμε απο την Αθέατη γνώση:
Η ΕΠΙΔΗΜΙΑ ΓΡΙΠΗΣ ΧΤΥΠΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΓΡΙΠΗΣ

Το αντιγριπικό εμβόλιο περιέχει: Αλουμίνιο, υδράργυρο, φορμαλδεΰδη και MSG. Τα εμβόλια περιέχουν ένα τοξικό κοκτέιλ μετάλλων και συνθετικών χημικών ουσιών που όλοι γνωρίζουμε οτι έχουν προκαλέσει νευρολογικές βλάβες. Αυτά περιλαμβάνουν το αλουμίνιο και ο υδράργυρος.Οι κατασκευαστές εμβολίων είναι εγκληματικές οργανώσεις που επανειλημμένα έχουν κριθεί ένοχοι για εγκλήματα σε βαθμό κακουργήματος - τα πάντα γίνονται για τον καθορισμό των τιμών για τη δωροδοκία των γιατρών, και της επιτροπής της απάτης του μάρκετινγκ. χρησιμοποιούν τα εμβόλια ως έναν τρόπο να κάνουν τους ανθρώπους να αρρωσταίνουν και να δημιουργήσουν έναν τρόμο μολυσματικών ασθενειών που θα πουλήσει περισσότερα εμβόλια.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ




atheatignosi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου