ataktesfones@gmail.com

Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Δεν έχουν το Θεό τους...Kαταργούνται όλα τα αστυνομικά τμήματα (video)


Nα φυλατε τσιλιες όλη νύχτα...
Ριζικές αλλαγές προωθεί με νομοθέτημα ο Νίκος Δένδιας για...

την μεγάλη αλλαγή στην ΕΛ.ΑΣ που πλέον θα προσαρμοστεί στα καλούπια του μεταναστευτικού και με ζητούμενο τη δημόσια ασφάλεια. Θα μειωθούν κατά 7.000 οι οργανικές θέσεις των αστυνομικών αλλά θα περιοριστούν στο μισό οι 1.440 οργανικές μονάδες της Ελληνικής Αστυνομίας.

«Η Ελληνική Αστυνομία -υποστηρίζει ο υπουργός- δεν χρειάζεται πάνω από 750 οργανικές μονάδες». Αυτό στην πράξη σημαίνει πως θα καταργηθούν και άλλοι αστυνομικοί σταθμοί ή αστυνομικά τμήματα.

Η Αστυνομία –σύμφωνα με απόλυτα αξιόπιστες πληροφορίες- θα χωριστεί σε τρεις κλάδους, τον Κλάδο της Τάξης, τον Κλάδο της....

Ασφάλειας, και τον Κλάδο του Μεταναστευτικού, της Προστασίας των Συνόρων και επίσης οι οργανικές θέσεις στην Ελληνική Αστυνομία με το νομοθέτημα αυτό, που θα έρθει προς ψήφιση στη βουλή μέχρι τα Χριστούγεννα, θα περιοριστούν. Στους συνομιλητές του ο κ. Δένδιας συνηθίζει να λέει ότι : «Αντί από μια Αστυνομία στατική, σκορπισμένη σε εκατοντάδες αστυνομικά τμήματα στη χώρα, τα οποία συνήθως έχουν έναν εξωτερικό φρουρό και έναν αξιωματικό υπηρεσίας και ούτε καν ένα περιπολικό να μπορούν να υποστηρίξουν στην ανάγκη τον πολίτη». Αλλαγές όμως θα γίνουν και στην πυροσβεστική καθώς η Κατεχάκη θεωρεί πολλούς τους περίπου 13.000 πυροσβέστες που διαθέτει το σώμα.

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου