ataktesfones@gmail.com

Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

ΑΛΒΑΝΟΙ ΛΗΣΤΑΡΧΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ "ΣΗΚΩΣΕΙ" ΣΠΙΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ

listis-ilikiomeni

Εξαρθρώθηκε, μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου, εγκληματική ομάδα, τα μέλη της οποίας διέπρατταν διαρρήξεις και κλοπές σε οικίες, στην ευρύτερη περιοχή της Αργολίδας, κατά τις οποίες διέφευγαν με τα οχήματα των ιδιοκτητών.
Εξιχνιάστηκαν έξι (6) περιπτώσεις διαρρήξεων και κλοπών σε οικίες, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο (2) αλλοδαπών, υπηκόων Αλβανίας, ηλικίας 25 και 21 ετών
αντίστοιχα, μελών της εγκληματικής ομάδας, οι οποίοι κατηγορούνται για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.
Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας προέκυψε ότι οι ανωτέρω, μαζί με άγνωστο αριθμό συνεργών τους, από τα μέσα Μαρτίου, έως και τα τέλη Αυγούστου του τρέχοντος έτους, είχαν διαπράξει έξι (6) διαρρήξεις και κλοπές σε οικίες, στα Λευκάκια, στο Νέο Ροϊνό, στην Άρια και στο Δρέπανο Αργολίδας, στις πέντε από τις οποίες, είχαν αφαιρέσει ισάριθμα οχήματα των ιδιοκτητών, με τα οποία είχαν διαφύγει.
Από την έρευνα προέκυψε επίσης ότι ένα από τα οχήματα που είχαν αφαιρέσει, το έδωσαν σε δύο (2) αλλοδαπούς, υπηκόους Ιράκ, ηλικίας 34 και 25 ετών, σε βάρος των οποίων, σχηματίστηκε δικογραφία για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος.
Συνολικά από την παράνομη δράση τους, είχαν αφαιρέσει χρήματα, κοσμήματα και ηλεκτρονικές συσκευές, με αξία που ξεπερνά τις -4.500- ευρώ σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες τους.
Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου, προκειμένου να εξακριβωθεί η ταυτότητα και των υπόλοιπων μελών της ομάδας, καθώς και η τυχόν συμμετοχή τους σε άλλες παρόμοιες παράνομες πράξεις.

makeleio

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου