ataktesfones@gmail.com

Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

17 Νοέμβρη ...και του χρόνου ΛΕΥΤΕΡΟΙ !!


Ελλην Φορολογούμενος

17 Νοέμβρη και γιορτάζει η τάξη των μεγάλων αριστερο-νέο- καπιταλιστών, που απέτυχαν σαν πολιτικοί , αλλά πέτυχαν σαν επιχειρηματίες , αφού τα κόμματά τους μπορεί να χρεοκόπησαν κι είναι υπερχρεωμένα ιδεολογικά, πολιτικά αλλά και .......
οικονομικά , σε αντίθεση με την πάρτη τους , αυτοί κάναν τα κουμάντα τους.

Πραχτικά απέτυχαν σαν σύνολο και σαν αριστερο-μπαρόκ τάξη ν' αναπτυχτούν αυτοδύναμα, ισόρροπα με τους πολίτες της χώρας.

Υπερπλούτισαν με απάτες και κομπίνες, κλέβοντας και λεηλατώντας τη χώρα και τους εργαζόμενους, έβγαλαν τα λεφτά που κλέψαν στο εξωτερικό. Είδαν τη χώρα σαν απλή αποικία με ευκαιρίες για εύκολο, γρήγορο, παρασιτικό πλουτισμό τους, σε βάρος των συμφερόντων της ίδιας της χώρας, δένοντας τη τύχη τους με το ξένο κεφαλαίο και υποτάσσοντας τον Ελληνικό λαό στα συμφέροντα τους. Αυτό το χορτάτο τουρλουμπούκι το ονομάζουμε πλέον λούμπεν μεγαλοαστική τάξη και τον αντίστοιχο κοινωνικό σχηματισμό στον οποίο άρχει, καπιταλισμό της κομματικής μπανανίας.

Η κύρια μορφή της δραστηριότητας αυτής της τάξης είναι ο πλουτισμός κι η πολιτική εκμετάλλευση με παραβίαση κάθε νόμου και του ιδίου του Συντάγματος , δηλαδή νομιμοποίησαν τις απάτες τους σε συνεργασία και υπό το ξένο κεφάλαιο σε βάρος της χώρας, αντιθέτως ποινικοποίησαν τις μικρολαμογιές της λούμπεν μικροαστικής τάξης και προσπαθούν να πείσουν τα μικρολαμόγια και τους φτωχοδιάβολους ότι και καλά είναι οι κύριοι υπεύθυνοι της «αποτυχίας» τους.

Τώρα βέβαια, μετά την ENRON, τη LEHMAN BROTHERS, τα σκάνδαλα με τη Hulliburton και τους ιδιωτικούς στρατούς της Μπλάκγουώτερ στο δύστυχο Ιράκ, τα παραπάνω φαντάζουν μάλλον ως αφελής αγιογράφηση του αχαλίνωτα παραβατικού και παρασιτικού κομματικού καπιταλισμού , που εφήρμοσε στην χώρα μας όλη αυτή η περιφανή γενεά των αγωνιστών του Πολυτεχνείου ! Τελικά πάλι στην πρωτοπορία είναι η Ελλάδα μας!

Η διαπίστωση περί ξενόδουλης μεταπρατικής πολιτικής ελίτ της λοβιτούρας , της σαβούρας και της απάτης, είναι πλέον κοινή σε όλες τις αναλύσεις της νέο-αριστεράς αλλά και της ακροδεξιάς .
Χρόνια μας πολλά και του χρόνου ΛΕΥΤΕΡΟΙ !!


http://eleftheriskepsii.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου