ataktesfones@gmail.com

Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

Αλβανική ''απειλή '' ...Θα σταματήσουμε τις έρευνες της Ελλάδος για πετρέλαιο !



«Θα σταματήσουμε τις έρευνες της Ελλάδας για πετρέλαιο και φυσικό αέριο στην Αλβανική θάλασσα» δηλώνουν οι ερυθρόμαυροι εθνικιστές! ( Μήπως ήρθε η ώρα να τους στείλουμε τους κατσαπλιάδες πους έχουμε στην Ελλάδα  στη χώρα τους;')

Η Ερυθρόμαυρη Συμμαχία θα προχωρήσει εντός της ημέρας στην σύσταση μιας (παρακρατικής) ομάδας που θα έχει ως στόχο την προστασία των αλβανικών συνόρων.

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες δεκάδες μέλη της εθνικιστικής οργάνωσης έχουν συγκεντρωθεί στους Αγίους Σαράντα για να επιβλέψουν της κίνησεις του πλοίου που θα διεξάγει έρευνες στο Ιόνιο για πετρέλαια και φυσικό αέριο. Μάλιστα οι ερυθρόμαυροι εθνικιστές δηλώνουν έτοιμοι να επέμβουν αν χρειαστεί…

Αλβανικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως τα μέλη της εθνικιστικής οργάνωσης υπό την καθοδήγηση του επικεφαλής του κινήματος, Κρέσνικ Σπαχίου, έχουν συγκεντρωθεί στα σύνορα με την Ελλάδα για να διαμαρτυρηθούν κατά των ερευνών που πρόκειται να γίνουν σε Αλβανικά ύδατα (!). 

Τονίζουν δε πως θα παραμείνουν εκεί για να προστατεύσουν τα σύνορα τους και δηλώνουν πως θα κάνουν τα πάντα για να διατηρήσουν την εδαφική ακεραιότητα της χώρας τους.

Οι "εθελοντές" της Ερυθρόμαυρης Συμμαχίας βρίσκονται στα Εξαμίλια αυτή την στιγμή και παρακολουθούν με κιάλια τις έρευνες για πετρέλαια και φυσικό αέριο στα νερά της Κέρκυρας!

aftonomi.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου