ataktesfones@gmail.com

Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΝΗΛΙΚΗ... ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΒΕΒΑΙΑ ΞΕΧΝΑΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ...!!



ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ PROTOTHEMA.GR ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΗΔΗ ΠΕΡΙ ΤΙΝΟΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ:

Μια ανήλικη… πολύφερνη νύφη ήταν η «πέτρα του σκανδάλου» που οδήγησε στο μακελειό από το οποίο έχασε τη ζωή του ένας 29χρονος πατέρας δύο ανήλικων παιδιών και τραυματίστηκαν άλλα τέσσερα άτομα, το βράδυ της Πέμπτης σε συνοικία της Κομοτηνής!
Την 16χρονη κοπέλα διεκδικούσε ένας από τους δράστες, αλλά εκείνη προτίμησε να παντρευτεί ένα νεαρό από άλλη οικογένεια προκαλώντας το μίσος του επίδοξου γαμπρού! Έτσι, αποφάσισε να ξεπλύνει με αίμα τη ντροπή του και μάλιστα κατά τη διάρκεια γιορτής για τα γενέθλια ενός μικρού κοριτσιού της οικογένειας της νύφης, παίρνοντας μαζί και έξι συγγενείς του!
Την ώρα του γλεντιού, οι δράστες άρχισαν να πυροβολούν στο ψαχνό τραυματίζοντας ελαφρά ένα 9χρονο αγόρι, άλλους δυο άνδρες ηλικίας 36 και 17 χρόνων και μια 31χρονη γυναίκα. Ο άτυχος 29χρονος δεν βρισκόταν καν στη γιορτή! Όταν άκουσε τους πυροβολισμούς, βγήκε από το σπίτι του για να δει τι συμβαίνει και τα σκάγια τον χτύπησαν στο κεφάλι και το στήθος σωριάζοντάς τον νεκρό!
Οι ένοπλοι που έριξαν περισσότερους από 200 πυροβολισμούς διέφυγαν τρέχοντας και οι έξι από αυτούς εξακολουθούν να αναζητούνται, ενώ ένας 35χρονος που συμμετείχε στο μακελειό παρουσιάστηκε αυτοβούλως στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Κομοτηνής την Παρασκευή, συνελήφθη και οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης κατηγορούμενος για συνέργεια σε ανθρωποκτονία και σε απόπειρες ανθρωποκτονίας κατά συρροή.

stoxos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου