ataktesfones@gmail.com

Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ "ΧΩΡΟΙ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ" ΛΕΕΙ Ο ΔΕΝΔΙΑΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΟΥ...!!

Ως χώροι φιλοξενίας μεταναστών θα αξιοποιηθούν στρατόπεδα, ανακοίνωσε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Δένδιας, κατά τη σημερινή επίσκεψή του στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

Ο υπουργός, που επισκέφθηκε σήμερα τη ΓΑΔΑ, επισήμανε ότι, «όχι όλα, αλλά κάποια από τα 45 ενεργά στρατόπεδα που θα κλείσουν θα καταλήξουν στην Ελληνική Αστυνομία και θα χρησιμοποιηθούν ως χώροι φιλοξενίας μεταναστών».
«Υπάρχει μια πολύ καλή και στενή συνεργασία με το υπουργείο Εθνικής Άμυνας», υπογράμμισε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης.
Ο κ. Δένδιας παρατήρησε, επίσης, ότι η κατάσταση στο κέντρο της Αθήνας αναφορικά με τους λαθρομετανάστες έχει βελτιωθεί θεαματικά, τονίζοντας ότι προβλήματα δεκαετιών δεν μπορούν να λυθούν μέσα σε 30, 40, 50 μέρες. «Εν πάση περιπτώσει εγώ μάγος δεν είμαι, ούτε η Ελληνική Αστυνομία ειδικεύεται στα μαγικά», είπε χαρακτηριστικά
Σημειώνεται ότι το κλείσιμο των εν λόγω στρατοπέδων αποφάσισε πρόσφατα το υπουργείο Εθνικής Άμυνας.
Σ.Σ. ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ ΠΡΟ.ΠΟ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΙΕΡΓΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΤΟΤΕ...

stoxos.gr
πηγη 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου