ataktesfones@gmail.com

Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

Αυστραλία: Φανατική με την Τζιχάντ 8χρονη μουσουλμάνα! (video)

Σοκ προκαλεί βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο με πρωταγωνίστρια μια οκτάχρονη Αυστραλή μουσουλμάνα που εκφράζει την αγάπη της και την πίστη της στην Τζιχάντ.
Στο πλαίσιο συνάντησης μουσουλμάνων στο Σίδνευ, η μικρή ονόματι Ρουκάγια μίλησε στο κοινό για τον ιερό πόλεμο αλλά και την εξέγερση στη Συρία και την μουσουλμανική κοινότητα. «Αυτές οι εξεγέρσεις απέδειξαν ότι η Ούμα (το ισλαμικό έθνος) είναι ζωντανή» και συμπλήρωσε ότι αγαπά το Ισλάμ και τη Τζιχάντ.
 
«Παιδιά στην ηλικία μου κατεβαίνουν στους δρόμους και συμμετέχουν στα επεισόδια, θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή τους για να φέρουν τροφή, νερό και φάρμακα στα τραυματισμένα μέλη των οικογενειών τους. Μερικά από αυτά (τα παιδιά) δεν επιστρέφουν ποτέ στη μητέρα τους», συμπλήρωσε η μικρή μαντηλοφορούσα.
 
Το βίντεο αυτό κυκλοφόρησε την ώρα που επεισόδια πραγματοποιήθηκαν στην Αυστραλία τις περασμένες ημέρες ανάμεσα στην αστυνομία και διαδηλωτές που κατέκλυσαν τους δρόμους σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την ταινία που προσβάλει τον προφήτη Μωάμεθ. Από τις συγκρούσεις με τις αρχές 17 άνθρωποι τραυματίστηκαν και έξι συνελήφθησαν.
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου