ataktesfones@gmail.com

Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Κρεμάστε τους ψηλά


Οι αδιαντροποι πολιτικοι ηγετες της τρικυβερνησης περιφερονται ποτε εδω και ποτε εκει και διαλαλουν τις μεγαλες επιτυχιες τους,πρωτος και καλυτερος ο απο παληα αποτυχημενος αρχηγος της Πολαν και μετα αποχωρησας απο την ΝΔ Σαμαρας,ενς πολιτικος που δεν καταφερε τιποτα στην ζωη του και τελικα εμεις σαν ηλιθιος λαος τον εκλεξαμε και πρωθυπουργο....τι τι παραξενο, το ιδιο ειχαμε κανει και το 2009 με τον φιλο και συμμαθητη του,τον κωπηλατη της βλακειας Γαπ.

Απο την αλλη ο εμπνευστης του χαρατσιου και του πατου στο βαρελι περιφερεται δικαιωμενος εσωτερικα,περιφερει τις ανοησιες και τα κομπλεξ του την εξουσιομανια και την αστεια ρητορικη του και ξεχναει οτι ειναι μερος του εγκληματος που συντελεστηκε στην χωρα.

Τριτος και ξεχασμενος ο αριστερος μπακλαβας της Δημαρ ο οποιος δεχεται ολα τα μετρα αρκει να τους αλλαξουν ονομα,ξεχασε ολα τα προεκλογικα του ψεματα και περιμενει να αδειασει καποια θεση με προτιμηση αυτη του Προεδρου της δημοπρασιας μην τυχον και τον προτεινουν.

Απο αυτους μην περιμενετε λυσεις,ουτε τελικα απο τον διακοπευοντα Συριζαιο μαχητη που και αυτος περιφερεται σαν την Ζαν ντ'Αρκ και θεωρει οτι θα γινει ο γερο μοιχος που προτιμουμε να ξεχασουμε.

Μονο ο λαος θα δωσει την λυση,αυτοι υποταγμενοι στους δανειστες και τους τραπεζιτες θα ξεπουλησουν και λαο και χωρα,μην εχετε ελπιδες,ουτε μια.

Κρεμαστε τους ψηλα,μονο οταν η σαπιλα φυγει και καθαρισει ο τοπος απο τους κλεφτες θα δουμε μια ασπρη μερα.

Κρεμαστε τους ψηλα οσο ειναι καιρος και σταματηστε να αυτοκτονειτε εσεις.



http://harrytsopanos.blogspot.com/#ixzz25yxQatrJ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου