ataktesfones@gmail.com

Πέμπτη 16 Αυγούστου 2012

Το κύκλωμα, ο ΓΑΠ, η Γκερέκου και ο χάκερ

Θα πληρώνουν μόνο οι φτωχοί και θα απολαμβάνουν οι πλούσιοι. Αυτό έχει αποφασίσει δυστυχώς, από χρόνια το βρώμικο κατεστημένο. Αυτό, δυστυχώς, συνεχίζεται και σήμερα.
Το κύκλωμα προστασίας των μεγάλων φοροφυγάδων είναι ισχυρό και αμετακίνητο με όλες τις κυβερνήσεις το κύκλωμα διαθέτει ανθρώπους παντού: στην πολιτική, στις εφορίες, στο Υπουργείο Οικονομικών, στους ελεγκτικούς οργανισμούς.
Θα μου πείτε ότι οι «αθώοι» κυβερνόντες δεν γνωρίζουν την ύπαρξη του κυκλώματος ώστε να το ξηλώσουν σε μια βραδιά;


Το γνωρίζουν με το νι και με το σίγμα, αφού δέκα έντιμοι υψηλόβαθμοι εφοριακοί (υπάρχουν και έντιμοι) συνέταξαν μια έκθεση 250 σελίδων, στην οποία καταγράφουν με ονόματα και στοιχεία όλο το κύκλωμα που μαστίζει την χώρα. Την έκθεση αυτή την παρέδωσαν για πρώτη φορά σε στενούς συνεργάτες του τότε πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου και δεν έκανε απολύτως τίποτα.
Λεπτομέρεια: τότε είχαν δώσει και σημείωμα για 10 άτομα, φίλα προσκείμενα στο πρωθυπουργό τα οποία φοροδιαφεύγανε και χρωστούσαν δεκάδες εκατομμύρια ευρώ. Ανάμεσά τους ήτανε και το όνομα του μεγάλου τραγουδιστή Τόλη Βοσκόπουλου με χρέος 5εκ. ευρώ και η σύζυγός του Άτζελα Γκερέκου ήταν υπουργός των κυβερνήσεων του Γ. Παπανδρέου.
Το σημείωμα είχε δοθεί στις 20 Φεβρουαρίου του 2010, αλλά ο ΓΑΠ δεν έκανε τίποτα. Τρεις μήνες αργότερα διέρρευσε το θέμα Βοσκόπουλου στα ΜΜΕ και τότε αναγκάστηκε ο κ. Παπανδρέου με κρύα καρδιά να δεχτεί την παραίτηση Γκερέκου. Η άλλοι 9 μεγαλο-φοροφυγάδες, φίλοι του ΓΑΠ έμειναν στο απυρόβλητο.
Επίσης στα χέρια των κυβερνόντων από τριετίας υπάρχει έκθεση του πανεπιστημίου Μακεδονίας ότι το ηλεκτρονικό σύστημα (ΤΑΞΙΣ) πάσχει και ένας απλός χάκερ μπορεί να διαγράψει όποιο χρέος επιθυμεί. Και γι αυτό το θέμα δεν έγινε τίποτα.
Συμπέρασμα: δεν θέλουν να πειράξουν τους έχοντες και κυνηγούν λυσσασμένα τους μη έχοντες για να καλύψουνε τα κενά αν αυτό δεν είναι κατάντια τι είναι;


 http://www.spirospero.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου