ataktesfones@gmail.com

Πέμπτη 16 Αυγούστου 2012

Εξέγερση νεαρών μουσουλμάνων στην Αμιένη της Γαλλίας

Εξέγερση νεαρών μουσουλμάνων στην Αμιένη της Γαλλίας
Αυτά ετοιμάζουν και σε μάς εδώ!

Τρομακτικής έκτασης επεισόδια σημειώθηκαν αυτές τις ημέρες στην πόλη Αμιέν της Βορειοδυτικής Γαλλίας. Έξαλλος όχλος «Γάλλων» μουσουλμάνων, προερχομένων κυρίως από τις χώρες του «Μαγκρέμπ» (της Βορείου Αφρικής), εξουδετέρωσαν τη μικρή αστυνομική δύναμη της περιοχής (αρκετοί αστυνομικοί φέρουν τραύματα από κυνηγετικά όπλα!) και εν συνεχεία επέβαλλαν το νόμο της ζούγκλας, καίγοντας, σπάζοντας και λεηλατώντας ότι βρισκόταν στο πέρασμά τους! Εκτός από διάφορα δημόσια κτίρια (ακόμα κι ένα νηπιαγωγείο!), αλλά και κατοικίες (!), από την πρωτοφανή μανία τους δε γλύτωσαν ούτε οδηγοί αυτοκινήτων (μη μουσουλμάνοι βεβαίως…), τους οποίους κατέβαζαν με τη βία από τα οχήματά τους και μετά τα πυρπολούσαν! 



Αφορμή για τα εκτεταμένα επεισόδια ήταν η σύλληψη από την αστυνομία, μετά από περιπετειώδη καταδίωξη, νεαρού μουσουλμάνου που κατελήφθη να οδηγεί με ιλιγγιώδη  ταχύτητα. Ο νεαρός ήταν «μπουμπούκι» και είχε συλληφθεί και στο παρελθόν για διάφορα αδικήματα. Απαίτηση του μουσουλμανικού όχλου, είναι να μην ελέγχονται καθόλου από την Αστυνομία! Σε πρώτη φάση, οι ζημιές που προκάλεσαν ανέρχονται στο ποσόν του 1.000.000 ευρώ, ενώ στην περιοχή καταφτάνουν συνεχώς αστυνομικοί, για το ενδεχόμενο νέων επεισοδίων.


Τα επεισόδια δεν προκάλεσαν το ενδιαφέρον των εγχωρίων καθεστωτικών ΜΜΕ, γιατί μπορεί να τρομάξουν τους Έλληνες και να τους στρέψουν ακόμα περισσότερο προς την Χρυσή Αυγή, προκειμένου να μην ζήσουν στο άμεσο μέλλον τέτοιες εικόνες στις πόλεις τους.


xryshaygh.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου