ataktesfones@gmail.com

Δευτέρα 13 Αυγούστου 2012

Και όμως! Ο αδελφός του πλανητάρχη είναι πάμφτωχος! Φωτογραφίες

/
 ισχυρού άνδρα στον πλανήτη, του προέδρου των ΗΠΑ Μπάρακ Ομπάμα, είναι ένας εξαθλιωμένος, πάμφτωχος και αλκοολικός νέος, που ζει στις παραγκουπόλεις του Ναϊρόμπι!

Ο 30χρονος George Hussein Obama είναι ετεροθαλής αδελφός του πλανητάρχη, από τον τέταρτο-παρακαλώ-γάμο του πατέρα του και ζει στην Κένυα, τον τόπο καταγωγής του Αμερικανού προέδρου. 

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος στην βρετανική Daily Mail το όνομα Obama.......

μόνο κακό του έχει κάνει στις εξαθλιωμένες παραγκουπόλεις του Ναϊρόμπι όπου κατοικεί αφού όλοι κοροϊδευτικά τον αποκαλούν "Mister President" τη στιγμή που δεν έχει να φάει και είναι εθισμένος στο αλκοόλ και στα ναρκωτικά. 

//
Οι λεπτομέρειες για την άθλια ζωή του νεαρού Ομπάμα έγιναν γνωστές εξαιτίας ενός ντοκιμαντέρ που θα προβληθεί το 2016 και εξερευνά τις ρίζες του προέδρου ενώ ρίχνει φως στο πώς ζει ο αδελφός του στην Κένυα. Η άθλια παραγκούπολη που αποκαλεί "σπίτι" ο George Obama δεν θυμίζει φυσικά σε τίποτα την χλιδή του Λευκού Οίκου ενώ η ζωή του George μόνο ονειρική δεν είναι: από το πρωί πίνει μαζί με τους ντόπιους φίλους του ένα τοπικό αλκοολούχο ποτό (μια επικίνδυνη πρόσμιξη κριθαριού και χημικών) μέχρι να πέσει αναίσθητος.



Αυτός είναι ο πρόεδρος Ομπάμα ως παιδί με τον Κενυάτη πατέρα του στο αεροδρόμιο της Χονολουλού.

/

Άραγε ένας τόσο ισχυρός άνδρας δεν συγκινείται από το δράμα της οικογένειάς του ή όλα είναι ένα πολιτικό παιχνίδι των αντιπάλων του;

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου