ataktesfones@gmail.com

Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

Ανθελληνικό ντελίριο από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ για το Κυπριακό



narcjlkho«Θεωρούμε ότι το Κυπριακό είναι ένα διεθνές ζήτημα, και ο λόγος για τον οποίο ενδιαφερόμαστε περισσότερο γι' αυτό παρά για κάθε άλλο, είναι γιατί εμπλέκεται ο ελληνικός εθνικισμός, ο οποίος μας αφορά άμεσα, οι ελληνοτουρκικές διαφορές και οι υπερβολικοί εξοπλισμοί με βάση αυτό το επιχείρημα, αλλά και γιατί το Κυπριακό αποτελεί το πεδίο άσκησης επεκτατικής πολιτικής του ελληνικού κράτους αλλά και διαφόρων φανερών και κρυφών κλάδων του παρακράτους, εδώ και 50τουλάχιστον χρόνια».
 Αυτά, αναγράφονται στην προσωπική διαδικτυακή σελίδα του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Μηλιού και τα συνυπογράφουν κάποια Σίσσυ Βωβού και ο γνωστός για τις απόψεις του Νάσος Θεοδωρίδης. Και λένε και άλλες αντεθνικές αρλούμπες: «Η καταπίεση των Τ/Κυπρίων από τους οικονομικά ευημερούντες Ε/Κυπρίους είναι γεγονός, και όχι ένα τάχα, με τη διαφορά ότι η καταπίεση γίνεται από την Ε/Κυπριακή αστική τάξη και όχι από τους απλούς ανθρώπους της Ε/Κυπριακής κοινότητας... Όσο για τον όρο Β. Κύπρος, που εμείς χρησιμοποιούμε, πρέπει να θυμίσουμε ότι άλλη η γλώσσα ενός αριστερού άρθρου κι άλλη εκείνη της διπλωματίας (ή του ελληνικού ιμπεριαλισμού)». Ο Ντενκτάς κάπως έτσι θα τα έλεγε και αυτός... Αυτοί οι τύποι του ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να κοιταχθούν από ειδικό ψυχικής υγείας. Δεν εξηγείται αλλιώς τόση εμμονή και τόσο μίσος κατά ο,τιδήποτε ελληνικού.

elkosmos

2 σχόλια:

  1. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΠΑΤΩΣΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΣΥΡΙΖΑ!
    (ΑΣΧΕΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ)ΟΤΑΝ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΕΠΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ , ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ..ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΕΡΓΟΛΑΓΝΟΥΣ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΑΝΑΡΧΟΨΗΡΙΑΡΗΔΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΛΙΟΑΔΕΡΦΕΣ ΕΙΝΑΙ,ΠΟΥ ΨΑΧΝΟΤΝ ΚΑΝΕΝΑ ΒΡΟΜΙΑΡΗ ΑΛΛΟΔΑΠΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΑΕΙ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή