ataktesfones@gmail.com

Τρίτη 17 Ιουλίου 2012

ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΕΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ-ΜΗ ΔΙΝΕΤΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΑΣ



ΜΗ ΠΛΗΡΩΜή ΤώΝ ΦόΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ(ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ!)

Η ΓΚΡΕΜΑΛΑ!

ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ !

Ολοι οι φορολογούμενοι θα κληθούν να συμπληρώσουν ένα ειδικό έντυπο στο οποίο θα καταγράφεται η κινητή και ακίνητη περιουσία τους και θα αποτελεί τη βάση ελέγχου για το «πόθεν έσχες».  Εάν το πετύχουν αυτο θ’ άρχίσουν να φορολογουν με βάση αποκλειστικά αυτές τις πληροφοριες και με στόχο να κατάσχουν όλα αν γίνεται τα περιουσιακά στοιχεία των ιδιωτών. Ορια δεν βάζουν διότι τα καταστρατηγούν πάντοτε προκειμένουν να φθάσουν να ασκήσουν κοινωνική καταστολή, δηλαδή κατασχέσεις και φυλακίσεις όπου μπορούν…
«Δηλώστε, πληρώστε και σώστε». Αυτό είναι το μήνυμα που στέλνει μέσα από τις ΔΟΛιες κουραδοφυλλάδες το υπουργείο Οικονομικών σε εκατομμύρια φορολογουμένους που με τον έναν ή τον άλλον τρόπο έχουν αποκρύψει από το κράτος εισοδήματα, ακίνητα, συμμετοχή σε κάθε είδους εταιρείες (συμπεριλαμβανομένων των offshore, λέει ο Ψυχάρης που έχει τις πολλές !)))
Δείτε πως σχετίζεται η είδηση αυτή με το κίνημα ανατροπής του κατοχικού καθεστώτος, που αυθορμήτως φουντώνει στη διαγουμισμένη ελληνική κοινωνία, παρά την κοροϊδία από την “Αριστερά” και το “Κ”ΚΕ,  κόντρα στη ρεμούλ  Αλητοκρατία και τη Βολή της. Ενας πρέπει να είναι ο στόχος μας

ΓΚΡΕΜΑΛΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ !

Αν περιμένουμε από τους ψηφοφόρους που άγονται και φέρονται από τα ΜΜΕ να φέρουν λύση,αν ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣπεριμένουμε από την Αριστερά (συστημική ή ριζοσπαστική )να φτιάξει φιλολαϊκό και κοινωνικό πρόγραμμα εξόδου από την κρίση,αν περιμένουμε από τους αλήτες νεοφιλελεύθερους που ξεπούλησαν την χώρα και τον λαό της όλα αυτά τα χρόνια να διαχειριστούν την κρίση,αν περιμένουμε από τους ανεγκέφαλους φασίστες να μας σώσουν,θα έχουμε πεθάνει οι μισοί,και μάλιστα πριν από την ώρα μας!
Μία λύση έχουμε και είναι θέμα του καθενός μας να απευθυνθούμε στον εαυτό μας ,τον φοροπληρωτή εαυτό μας και όχι τον ψηφοφόρο!
Η λύση είναι το περαιτέρω βάθεμα της κρίσης!Η κρίση να οξυνθεί σε τέτοιο βαθμό ώστε να αποδομηθεί πλήρως η ισορροπία του συστήματος εκμετάλλευσης που περιθωριοποιεί συνεχώς ανθρώπους.
Δεν χρειάζεται να δώσουμε καμία μάχη στους δρόμους,όπου οι εκμεταλλευτές διαθέτουν όπλα και καταστολή για να μας εξοντώσουν.
Αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι ΝΑ ΜΗ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΦΟΡΟ!
Η ολιγαρχία γιατί το κάνει; Γιατί το φορολογικό σύστημα  είναι τόσο άδικο και δεν φορολογείται ο συσσωρευμένος μεγάλος πλούτος ενώ καλείται να πληρώσει φόρο ο άνεργος και ο πένητας μικροσυνταξιούχος;Γιατί καλείται να πληρώσει φόρο ο μισθωτός εργαζόμενος της πείνας και δεν φορολογούνται τα λεφτά που φυγαδεύτηκαν στο εξωτερικό;Mπορούσαν να φορολογηθούν πριν φύγουν.Ή να φορολογηθούν όταν έρθουν!Άν δεν το επιτρέπει η ΕΕ,ας φύγουμε επιτέλους από την ΕΕ!
Σε ένα κράτος που δεν φροντίζει την υγεία των πολιτών του,την παιδεία των πολιτών του,τα κοινωνικά αγαθά των πολιτών του,σε ένα κράτος που απομυζά τους πολίτες του για να δίνει τα λεφτά στους τοκογλύφους(ντόπιους και ξένους) ,να δίνει λεφτά στην κομματοκρατία,να δίνει λεφτά σε άχρηστους εξοπλισμούς,να δίνει λεφτά σε κατασταλτικούς μηχανισμούς,να δίνει λεφτά σε μεγαλοσυνταξιούχους,να δίνει λεφτά σε παπάδες του σκότους,να δίνει λεφτά σε δημόσιους υπαλλήλους που εξυπηρετούν μόνο την στρέβλωση ,την γραφειοκρατία,τους εισπρακτικούς μηχανισμούς,να δίνει λεφτά στην εργατική του αριστοκρατία(μεγαλοδικαστές ,μεγαλοκρατικούς υπαλλήλους του,πολιτικό του προσωπικό κλπ),δεν έχει κανένα νόημα να πληρώνουμε φόρους εμείς, οι του αδύναμου μισού πληθυσμού! Αυτό το κράτος δεν εξυπηρετεί εμάς,αλλά την ολιγαρχία που λυμαίνεται τον τόπο!Έχουμε καθαρό στο μυαλό μας ότι αυτό το κράτος δεν είναι δικό μας ,αλλά δικό της.
Πρέπει να επισπεύσουμε με αυτήν την τακτική μας, την έλευση του χάους,επειδή έτσι κι΄ αλλιώς το χάος έρχεται,είναι εδώ, με την ακολουθούμενη πολιτική,αλλά έρχεται μόνον για τον μισό πληθυσμό,τον πιο αδύναμο! Έρχεται για εμάς!
Όσοι από εμάς θεωρούμε ότι θα τα καταφέρουμε στα πλαίσια του συστήματος να ΖΗΣΟΥΜΕ και όχι απλά να επιβιώσουμε,κάνουμε λάθος! Άλλοι, ισχυρότεροι από εμάς, δεν το κατάφεραν!Το υπάρχον σύστημα χαρακτηρίζεται από την λογική του να κάνει τον ισχυρό ισχυρότερο και τον αδύναμο περισσότερο αδύναμο μέχρι την τελική εξόντωσή του ,την οικονομική,αλλά και την φυσική!
Όσοι από εμάς ,έχουμε ακόμη κάποιες περιουσίες ,θα πρέπει να αντιληφθούμε ότι σύντομα δεν θα τις έχουμε ,με την φορολογική επιδρομή που αυτές θα υφίστανται!
Η επίσπευση του χάους ,που πρέπει να επιδιώξουμε, θα κάνει τον τόπο αβίωτο για τους έχοντες και κατέχοντες μεγάλο πλούτο που αποτελούν τον μισό πληθυσμό,όπως αβίωτος έγινε ήδη για τον άλλον μισό πληθυσμό! Αν φύγουν από την χώρα,ας φύγουν!Προκειμένου να φύγουμε εμείς,είτε μεταναστεύοντας,είτε αυτοχειριαζόμενοι,είτε εξοντωμένοι από πείνα και ανέχεια,χίλιες φορές καλύτερα να φύγουν αυτοί!Ούτως ή άλλως τον Ήλιο και την θάλασσα απολάμβαναν και απολαμβάνουν και παρασιτικά ζούσαν και ζουν στις πλάτες των εργαζομένων.
Είναι σημαντικό να πιεστούν οι έχοντες και κατέχοντες,ακριβώς  για να αντιληφτούν ότι το πάρτυ τους τελείωσε, και να συμβάλλουν έτσι στην αλλαγή της εφαρμοζόμενης πολιτικής ,που στην πράξη σημαίνει κατάργηση των προνομίων τους,διανομή  συσσωρευμένου κεφαλαίου τους και παραίτησή τους από μέσα παραγωγής και κεφαλαιουχικά αγαθά!
Όσο το πιο αδύναμο κομμάτι της κοινωνίας δεν εφαρμόζει ένα επιθετικό πρόταγμα,όπως είναι αυτό της ΜΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΩΝ ΦΟΡΩΝ,τόσο η ντόπια και διεθνής ολιγαρχία θα συνεχίζει την περιθωριοποίηση και τελικά την εξόντωση του πληθυσμού με ποικίλες μορφές, με κυριότερες την εξοντωτική φορολογική πολιτική,την εξώθηση για μετανάστευση,την παγίωση εργατικής αμοιβής πείνας,την μεταφορά πόρων από την χώρα στο εξωτερικό,την μετατροπή της χώρας σε ερημική περιοχή,χρήσιμη μόνον για άντληση των φυσικών της πόρων από σύγχρονες ξένες ιμπεριαλιστικές και νεοαποικιοκρατικές δυνάμεις!
Όταν λέμε ΜΗ ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΩΝ ΦΟΡΩΝ εννοούμε ΚΑΙ τους έμμεσους φόρους κατανάλωσης.Αυτό μπορεί να γίνει με περαιτέρω πτώση της ζήτησης για αγαθά και υπηρεσίες και περιορισμό στα απολύτως απαραίτητα.Αυτό σημαίνει πτώση περαιτέρω του ΑΕΠ ,της παραγωγής,των εισαγωγών,την περαιτέρω αύξηση της ανεργίας!Αυτό ακριβώς θέλουμε και πρέπει να επιδιώξουμε! Το βάθεμα της κρίσης!Την πλήρη παράλυση του συστήματος εκμετάλλευσης! Την κατάρρευση του καταναλωτικού μοντέλου!
Αν βαυκαλιζόμαστε με μεσοβέζικες λύσεις και με φρούδες ελπίδες πιθανής ανάκαμψης στο υπάρχον σύστημα ,όπου η πιθανή παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας θα εξακολουθεί να βασίζεται στις υπάρχουσες παραγωγικές σχέσεις ,στις χαριστικές πρακτικές για την πραγματική άρχουσα τάξη της χώρας,μεγαλοβιομήχανους,μεγαλοκατασκευαστές,μεγαλοεργολάβους,μεγαλοεπιχειρηματίες κρατικοδίαιτους και μη,μεγαλοτραπεζίτες,μεγαλοεφοπλιστές,παλαιούς αλλά και νέους εκκολαπτόμενους ,χωρίς αναδιανομή του πλούτου που αδίκως συσσωρεύτηκε στην ντόπια και διεθνή ολιγαρχία,δεν θα απελευθερωθούν ποτέ οι καταπιεζόμενες μάζες! Θα είμαστε πάντα ραγιάδες και θα κουβαλάμε πάντα τις αλυσίδες μας!
Το πρόταγμα αυτό δεν έχει σχέση με κανένα κόμμα.Δεν θα μπορούσε άλλωστε να το προτείνει κανένα κόμμα του υπάρχοντος πολιτικού συστήματος,επειδή το υπάρχον πολιτικό σύστημα με τα κόμματά του, και αυτά με την κομματική νομενκλατούρα τους, υπηρετούν πιστά το σύστημα της εκμετάλλευσης. Το πρόταγμα αυτό είναι υπόθεση του καθενός μας που δεν ανήκει στην λεγόμενη άρχουσα τάξη!
Οι εκβιασμοί του συστήματος ,όπως η μη έκδοση φορολογικής ενημερότητας,οι διώξεις κλπ,δεν μπορούν να περάσουν,διότι έτσι κι’ αλλιώς το μέλλον όσων αντιστέκονται είναι προδιαγεγραμμένο από τις εφαρμοζόμενες πολιτικές!
Είναι ένα μέλλον χωρίς αυτούς!
Αυτό,ο κάθε γνήσιος επαναστάτης οφείλει να το γνωρίζει! Αν δεν το γνωρίζει ,είναι γιαλαντζί επαναστάτης ,του γλυκού νερού, κοροϊδεύει τον κόσμο ή φοβάται τις συνέπειες των πράξεών του ή δεν έχει καλά εργαλεία ανάλυσης της πραγματικότητας ,με αποτέλεσμα να οδηγείται σε λάθος εκτιμήσεις και συμπεράσματα.
Αν η επαναστατικότητα στα όσα βιώνουμε δεν περιέχει την ατομική σύγκρουση του καθενός με το σύστημα εκμετάλλευσης,με όποιες συνέπειες αυτό συνεπάγεται, η απελευθέρωση από τα δεσμά μας δεν θα συντελεστεί ποτέ,επειδή κανείς δεν θα μας απελευθερώσει για λογαριασμό μας,όσο εμείς λειτουργούμε με την λογική της ανάθεσης σε αυτόν του έργου που εμείς οι ίδιοι ατομικά πρέπει να επιτελέσουμε.
Είναι τα κινήματα ,οι δράσεις του καθενός,που διαμορφώνουν την πολιτική των κομμάτων και όχι το αντίστροφο!
Η δύναμη είναι στα δικά μας χέρια και όχι σε κάποια κομματοκρατία!
Για να μην είναι το μέλλον χωρίς εμάς,πρέπει να δράσουμε ,για να μας ανήκει ,για να έχουμε θέση σε αυτό!
Χ.Μ. 15/7/2012

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου