ataktesfones@gmail.com

Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Η Θρησκεία του Κομμουνισμού




Σήμερα, πολύ λίγοι άνθρωποι θα αμφισβη­τούσαν το γεγονός ότι ο Μαρξισμός-Λενινισμός είναι μία θρησκεία. Επιπλέον, θα μπορούσαμε σίγουρα να τον θεωρήσουμε ως μία νέα θρησκευ­τική κίνηση  μία φρικτή ολοκληρωτική λατρεία, συγκρίσιμη προς τις λατρείες όπως οι Μάρτυρες του Ιεχωβά, οι οπαδοί του Μούν, η Aum Shinrikyo ή η κίνηση των Hare Krishna. Αυτό είναι κάτι που μπορεί να αποδειχθεί, π.χ., από τις μεθόδους έλεγχου της σκέψης που συμβαί­νουν στα Κομμουνιστικά κόμματα και στις χώρες εκείνες, στις οποίες τα κόμματα αυτά βρίσκονται στην εξουσία. Ο θρησκευτικός χαρακτήρας τού Μαρξισμού-Λενινισμού, φαίνεται καθαρά στις κομμουνιστικέςτελετές και στα τελετουργικά, στα γλέντια και στην λατρεία των «ηρώων» της «επανάστασης».
Πρόκειται για μία θρησκεία, η οποία υποκαθιστά τον ζώντα Θεόν με μία τυφλή «ιστορική αναγκαιότητα», η οποία δήθεν καθορίζει την αλλαγή μερικών πλασματικών «κοινωνικών σχη­ματισμών».
Πρόκειται για μία θρησκεία, η οποία στερεί από τον άνθρωπο και τη ζωή του οτιδήποτε ση­μαντικό και δίνει προσοχή μόνον στην αφηρημέ­νη έννοια των τάξεων.
Πρόκειται για μία θρησκεία, η οποία ξεκίνη­σε με την αναζήτηση ενός οράματος. (Ας θυμηθούμε τις πρώτες λέξεις από το κομμουνιστικό μανιφέστο: «Ένα όραμα διαπερνά όλη την Ευρώπη, το όραμα τού κομμουνισμού»). Και αυτή η θρησκεία στηρίζεται επάνω στην νεκρολατρεία, στην λατρεία τού πτώματος τού Λένιν.
Πρόκειται για μία θρησκεία, οι ιερείς της οποίας βύθισαν την μεγαλύτερη χώρα τού κό­σμου μέσα σε μία θάλασσα από αίμα και η οποία οδήγησε την πιο πλούσια χώρα τού κό­σμου στην έσχατη φτώχεια και την μιζέρια.
Πρόκειται για μία θρησκεία, η οποία απαιτεί από τους οπαδούς της τυφλή, πλήρη και άνευ όρων πίστη, μέσα από μία ολοκληρωτική υπακο­ή και υποταγή.
kim Jong
Πρόκειται για μία θρησκεία, η οποία στηρί­ζεται στη δουλεία και στερείται ελευθερίας ολο­κληρωτικά.
Πρόκειται για μία θρησκεία, η οποία με αίμα επέβαλε επάνω στον μισό περίπου πληθυσμό της Γης, το πιο εκτεταμένο στην ανθρώ­πινη ιστορία πείραμα μεταβολής της σκέψης και της από-ανθρωποποίησης.
Είναι η θρησκεία των ψεμμάτων και των δό­λων και είναι πολύ γνωστό στους Χρι­στιανούς, σε ποιόν ο Χρι­στός Σωτήρ αναφέρεται ως τον πατέρα του ψεύδους.
Και φυσικά τα πραγματικά κίνητρα τού Κουμμουνισμού φαίνονται μέσα από τοναδιάλ­λακτο βίαιο διωγμό του Χριστιανισμού  ένα διωγμό ο οποίος μέσα σε 70 χρόνια ανέδειξε πολύ περισσότερους μάρτυρες και από αυτούς που ανεδείχθησαν στην εποχή των τυράννων και καθ’ όλη την διάρκεια της προηγούμενης ανθρώ­πινης ιστορίας. Αυτό το δαιμονικό παρελθόν εξηγεί την πανουργία των μεθόδων τού διαβό­λου τις οποίες οι ηγέτες της κομμουνιστικής λα­τρείας χρησιμοποίησαν, προκειμένου να πολεμή­σουν την Εκκλησία τού Χριστού.
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ: 
“Η ΜΕΤΑΒΟΛΗ ΤΩΝ ΘΕΜΕΛΙΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου