ataktesfones@gmail.com

Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΜΑΣ ΨΕΥΤΟΣΥΜΜΑΧΟΙ ΚΑΙ ...ΤΟΥΡΚΟΙ .



Οι προκλήσεις και τα ανήθικα διλήμματα που τίθενται απέναντι στον ελληνικό λαό από τους φίλους και συμμάχους των γραικύλων πολιτικάντηδων του ντόπιου νεοταξισμού καταδεικνύουν με τον πλέον κατηγορηματικό και σαφή τρόπο την παντελή έλλειψη της υποτιθέμενης ευρωπαϊκής αλληλεγγύης και τον ανθελληνισμό της Εσπερίας.
Τώρα κάτω από το σάπισμα του πολιτικού συστήματος των προσκυνημένων κομμάτων έρχονται ψευτοσύμμαχοι και Τούρκοι να τοποθετήσουν τον Ελληνικό Στρατό στο κάδρο των εξελίξεων τη στιγμή που κάποιοι προωθούν την εξουσιαστική προοπτική της Αριστεράς. 


Γνωρίζουν άριστα οι έμποροι των εθνών και οι εκφραστές του διεθνιστικού νεοταξισμού των σκοτεινών διαδρόμων και λεσχών ότι ο ελληνικός λαός δεν πρόκειται να παραδώσει την Πατρίδα για να την κατοικήσουν πάσης φύσεως βάρβαροι. Και πως σαν έρθει η ώρα θα πολεμήσουμε για να τη βαστάξουμε όρθια και δυνατή. Και έτσι τα φιλαράκια του καθεστώτος θέλουν να καπελώσουν ματαίως την οποιαδήποτε κίνηση του Ελληνικού Στρατού.

Αναφέρονται διάφοροι ανεξάρτητοι τάχα Γερμανοί αναλυτές στον Τύπο και τις ιστοσελίδες στην πιθανότητα ενός πραξικοπήματος στην Ελλάδα ως απόρροια της αποσταθεροποίησης λόγω της οικονομικής κρίσης. Να απαντήσουμε στους «φίλους» μας πως ο Ελληνικός Στρατός δεν κάνει στημένα πραξικοπήματα με ξένη υπαγόρευση για λόγους χρηματοοικονομικούς αλλά διενεργεί ΕΘΝΙΚΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ  όταν απειλείται η εθνική κυριαρχία και συνοχή λογοδοτώντας μονάχα στους Έλληνες! Και αυτό είναι δικαίωμα και εσωτερική μας υπόθεση.

Την ίδια στιγμή όμως μαζί με τους ψευτοσυμμάχους ανησυχούν και οι Τούρκοι. Έχουν συνηθίσει από τους γραικύλους πολιτικάντηδες να παραβιάζουν τα σύνορά μας και να ασκούνται ή να παρελαύνουν στις ελληνικές θάλασσες έως το Σούνιο ανενόχλητοι. Τώρα βλέπουν πως ακόμη και στον καιρό της ακυβερνησίας ο Ελληνικός Στρατός εξοπλίζεται και ασκείται στα σημεία που δεχόμαστε πιέσεις και αμφισβητήσεις της εθνικής μας κυριαρχίας και τρελαίνονται.

Οι ελληνικές στρατιωτικές ασκήσεις ανοικτά της Κρήτης προκάλεσαν εκτενή δημοσιεύματα και σχόλια στον τουρκικό Τύπο. Η βολή των πυραύλων exoset από τορπιλάκατο και μιράζ και η εν συνεχεία άσκηση αναχαίτισης του exoset έχει θορυβήσει την Άγκυρα. Η ελληνική καταιγίδα των βολών με exosetpenguin καιsea sparrow είναι μια συντονισμένη ενέργεια αποφασιστικότητας ενάντια στους επίδοξους εισβολείς που ήρθε ως δυνατό συμπλήρωμα στις ασκήσεις της ελληνικής αεράμυνας και της δυνάμεως ταχείας αντίδρασης που προηγήθηκαν. Ο τουρκικός Τύπος αναφέρθηκε και στην επερχόμενη άσκηση στις 7 Ιουνίου και στην επερχόμενη βολή των πυραύλων S300. Πολύ ορθά ανέφερε ανώτατος αξιωματικός του ΓΕΕΘΑ πως «η άποψη του τουρκικού Τύπου και των τουρκικών επιτελείων μας αφήνει παγερά αδιάφορους»!

Όλα αυτά συμβαίνουν ενώ στον κατεχόμενο τομέα της Κύπρου Μας οι Τούρκοι εφαρμόζουν το σχέδιο Β με την μετατροπή της «τουρκικής δημοκρατίας της Βόρειας Κύπρου» σε «τουρκικό κράτος της Κύπρου». Η τουρκική φυλλάδα Χαβαντίς μας λέει πως η σχετική ψευτοϋπουργική απόφαση του ψευδοκράτους ελήφθη στις 23 Μαΐου. Το ίδιο ακριβώς σχέδιο εφαρμόζεται και στο ζήτημα των περιουσιών των Κυπρίων αδελφών μας που έχουν αρπαχθεί καθώς σχεδιάζεται η αναβάθμιση της «επιτροπής αποζημιώσεων» ώστε με χαμηλές αποζημιώσεις να καρπωθούν οι κατακτητές τις περιουσίες για την προσέλκυση ξένων επενδύσεων.

Στο μεταξύ τα κατεχόμενα επισκέφτηκε μέσω του παράνομου αεροδρομίου της Τύμπου ο αντιπρόεδρος των Φιλελεύθερων Δημοκρατών της Βρετανίας Χιουζ του οποίου το κόμμα συμμετέχει στη βρετανική κυβέρνηση. Κι όταν ρωτήθηκε γιατί το έκανε είπε ότι θέλει να εργαστεί και με τις δυο κοινότητες ενώ αναφέρθηκε στην επιδίωξη ισότιμου στάτους Κυπρίων και εγκαθέτων της Άγκυρας! Οι Τούρκοι προχωράνε στην τουρκοποίηση της Κύπρου με «συμμαχικές» πλάτες.

Η Τουρκία κάνει σχέδια και όνειρα για την ανάληψη της γενικής γραμματείας του ΟΗΕ το 2014 από τον Τούρκο πρόεδρο Γκιουλ, με τον αρχηγό της CIA Πετρέους να καλεί την Άγκυρα να αποδεχθεί την αναγνώριση του Κουρδιστάν και τα καθήκοντα τού μεγάλου του αδελφού προκειμένου να πάρει μερίδιο στο πετρέλαιο και το φυσικό αέριο της περιοχής. Παράλληλα η Τουρκία επιδιώκει την μεγαλύτερη συμμετοχή αξιωματικών της στα κέντρα λήψεως αποφάσεων.

Και στην Λέσβο κάποιοι σχεδιάζουν για τα τουριστικά φράγκα το δεύτερο ελληνοτουρκικό εμπορικό και πολιτιστικό φεστιβάλ όταν στο λιμάνι του νησιού έχει μπει ως ενοικιαστής για 40 χρόνια ο διαβόητος Ραχμί Κοτς. Πηγές από την Κω μιλάνε για τη σύλληψη ενός Γερμανού που είχε στη κατοχή του μηχανήματα παρακολούθησης τηλεπικοινωνιών και συσκευή επικοινωνίας με σήματα μορς ένας Θεός ξέρει για ποιανού λογαριασμό. Και στην Κύπρο οι Τούρκοι παρουσιάζουν σε ιστοσελίδα αρχιτεκτονικού διαγωνισμού για τις πιο όμορφες πόλεις του κόσμου τη Λευκωσία τουρκική! 

Όμως οι ιθύνοντες του ΣΥΡΙΖΑ που το μοστράρουν κάποιοι για την εξουσία της πατρίδος μας βλέπει «Νότια Αλβανία» στη θέση της Βορείου Ηπείρου Μας, ΠΓΔΜ και αργότερα «Μακεδονία» στα Σκόπια, τουρκόφρονες στη Θράκη Μας και ελληνοτουρκική φιλία ως λύση έναντι της Τουρκίας. Ενώ στη Θεσπρωτία Μας που διεκδικούν οι Αλβανοί σουλατσάρουν λαθροεισβολείς που εισάγουν μεταξύ άλλων όπλα.

Ο Ελληνικός Στρατός και ο Ελληνικός Εθνικισμός θα βάλουν φραγμό στις ανθελληνικές διεκδικήσεις και υποχωρητικότητες. Η Ελλάς ούτε θα εξαγοραστεί ούτε θα παραδοθεί αλλά θα διοικηθεί και θα μεγαλώσει με τρόπο επαναστατικό και ελληνικό.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου