ataktesfones@gmail.com

Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Φτασαμε στο σημειο Μηδεν της Υγειας..

20120531-081437.jpg
Φτασαμε στο σημειο Μηδεν της Υγειας.. Απο εδω και περα πλεον ολα ειναι πιθανα. Οι παλαιοσοσιαλιστες και οι νεοφιλελευθεροι οπως και οι ψευτοαριστεροι θα διαρυγνυουν τα ιματια τους οτι η Τροικα φταιει για ολα!
Βεβαιως και φταιει αλλα μονο 1% γιατι δεν ηταν δικη τους επιλογη να πεθαινει ο κοσμος αβοηθητος!!!
Πριν μερικα χρονια ελεγα οτι καποια στιγμη θα γινουμε σαν τις ΗΠΑ οπου ο κοσμος θα πεθαινει στους δρομους και δεν θα συγκινειται κανεις!!!
Τοτε ολοι γελαγαν, ημουν γραφικος!
Τωρα που δεν υπαρχουν ουτε ραματα, γαζες η φαρμακα φταινε τα πιρανχας της υγειας οι αναλγητοι φαρμακοποιοι κτλ κτλ
Το σεναριο λοιπον φιλοι μου ειναι το εξης


θα κανουν τα αδυνατα δυνατα να εξολοθρευσουν τις γηγενεις επιχειρησεις, αναγκαστικα 
θα πεθανουν και ορισμενοι Ελληνες ασθενεις, οι οποιοι βεβαιως θα “βαφτιστουν” Παραπλευρες Απωλειες, και καθως η Ελλαδα θα εχει φτασει στο σημειο Μηδεν, θα ερθουν οι ευαισθητες Πολυεθνικες να καλυψουν με την γενναιοδωρια τους το τεραστιο κενο.
ΚΑΙ ΤΟΤΕ!!!!
Ως δια μαγειας ξαφνικα το Ελληνικο δημοσιο, λογω της μνημειωδους μεγαλοψυχιας των ως ανω εταιρειων, θα τις πληρωνει σε πολυ ευλογο χρονικο διαστημα, θα τις εξυμνησει αρκουντως καθως αποτυχημενα πολιτικα στελεχη ξαφνου θα βρεθουν σε διοικητικες θεσεις.
Το μεγαλειο του Ελληνικου δημοσιου ομως δεν θα σταματησει εκει!!
Καθως η μεγαλη μπορα θα εχει περασει και συλλογιζομενοι ως ενα σωμα οι Εθνοσωτηρες μας, θα αντιληφθουν οτι φτασαμε σε αυτην την καταντια διοτι οι κακοι Ελληνες επιχειρηματιες καταντησαν το πολυπαθο συστημα υγειας σε αυτο τα χαλι!! Ετσι λοιπον θα ξυπνησει ο Αδιαφθορος δημοσιος τομεας και ως ενας Δαμοκλης θα διαχωρισει την κεφαλη του ανιερου καπιταλιστικου, και διεφθαρμενου Τραστ των Απατεωνων Ελληνων επιχειρηματιων!!!
Γιατι οπως ευαγγελιζονται οι Αδιαφθοροι Πολιτικοι μας, ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ!!!!
Το θεμα ειναι ομως οτι πληρωνονται ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!!!!!
φιλακια και επεται συνεχεια!!!

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου