ataktesfones@gmail.com

Κυριακή 20 Μαΐου 2012

"20.000 Ισραηλινοί κομάντο θα μεταφερθούν στην Κύπρο"!


Σε φόβο και τρόμο έχει εξελιχθεί για την 
Τουρκία η κυπρο-ισραηλινή στρατιωτική συνεργασία σε σημείο που το επίσημο τουρκικό πρακτορείο "Ανατολή" να γράφει για σενάρια περί ανάπτυξης “20.000 Ισραηλινών κομάντο στην Κύπρο"!

Η ΧΟΥΡΙΕΤ στην ηλεκτρονική της έκδοση επικαλείται το πρακτορείο "Ανατολή" το οποίο υποστηρίζει σε ρεπορτάζ, ότι οι Νετανιάχου και....
Χριστόφιας συμφώνησαν γι΄ αυτή την ανάπτυξη δυνάμεων το Φεβρουάριο!

Σύμφωνα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα,

ο Νετανιάχου φέρεται να προσφέρθηκε κατά τη διάρκεια της συνάντησης να αναλάβει όλα τα έξοδα που απαιτούνται για την κατασκευή μονάδας φυσικού αερίου και την εξαγωγή του. Σε αντάλλαγμα, ο Νετανιάχου ζήτησε όλο το προσωπικό −10.000 άνθρωποι- να μεταφερθούν από το Ισραήλ με τις οικογένειές τους.

Οι Τούρκοι τώρα, κάνουν λόγο για “προβλημα ασφαλείας που θα προκαλέσει η ανάπτυξη Ισραηλινών στη Κύπρο" και φυσικά δεν λένε κουβέντα για τον εποικισμό της κατεχόμενης Κύπρου. Κατά το ρεπορτάζ του τουρκικού Ανατόλια, οι ισραηλινές δυνάμεις θα έχουν έδρα στη Λεμεσό, ενώ σε άλλο σημείο και επικαλούμενο πηγή από τη Κύπρο ρίχνει και την ισχυρισμό ότι “οι ισραηλινοί πάνε για να εγκατασταθούν για τα καλά στο νησί".

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου