ataktesfones@gmail.com

Κυριακή 13 Μαΐου 2012

Βολές Exoset απο την φρεγάτα μας άμεσα !...Κοπιάστε και προσμένει το γλυκό στην κούπα !

 Η Διαταγή του  Α/ΓΕΕΘΑ  σαφής λιτή και άμεση !,

Βολές Exoset  από την Ελληνική φρεγάτα άμεσα...ακόμη και τις επόμενες ημέρες !
Πυρετωδώς οι προετοιμασίες και εντός  του Μαΐου θα εκτελεστούν βολές από την Φρεγάτα μας επιχειρησιακές βολές στο Αιγαίο με το μήνυμα σαφέστατο ...Κοπιάστε και προσμένει το γλυκό στην κούπα !
Να θυμίσουμε και την εκτόξευση σε ανύποπτο χρόνο που έγινε το περασμένο Νοέμβριο από εποχούμενα οχήματα  σε ακτή της Κρήτης ...Υπάρχουν πληροφορίες οτι κάποια από τα οχήματα του ΠΝ με ΜΜ-38 Exoset ;έχουν μεταφερθεί με άκρα μυστικότητα σε ακτές που σκοπό έχουν να στοχοποιήσουν τα πλοία των Τούρκων  για  να έχουν την δυνατότητα για άμεσες Βολές !
Nοέμβριος 2011 : Αιφνιδιαστική εκτόξευση MM-38 Exoset στην Ανατολική Κρήτη ! 
 
 
Αιφνιδιαστική εκτόξευση βλήματος εδάφους-επιφανείας ΜΜ-38 Exoset από ερημική παραλία της ανατολικής Κρήτης, είχαμε πριν λίγες ώρες από το Πολεμικό Ναυτικό.
Είναι η πρώτη φορά που εκτοξεύεται τέτοιο βλήμα από τότε που εντάχθηκαν σε υπηρεσία οι δύο πυροβολαρχίες από το 1992-3. Το συγκεκριμένο όπλο θεωρείται κρίσιμης στρατηγικής σημασίας για την Ελλάδα, καθώς είναι τοποθετημένο σε τρία νησιά του Αρχιπελάγους και «κλειδώνει» ισάριθμους διαύλους με μέγιστη εμβέλεια 40 χλμ.
Το γεγονός ότι η εκτόξευση γίνεται σήμερα αιφνιδιαστικά, σε ερημική περιοχή και όχι στο Πεδίο βολής Κρήτης, στην ευρύτερη περιοχή της τουρκο-αιγυπτιακής άσκησης, μπορεί αν εκληφθεί και ως «ιδιαίτερης βαρύτητας».
Είναι άλλωστε η πρώτη φορά που το Πολεμικό Ναυτικό προβαίνει σε μία τέτοια ενέργεια για ένα όπλο που θεωρείται το πλέον «απόρρητο» του ελληνικού οπλοστασίου.
Το βλήμα έπληξε το παλαιό ναρκαλιευτικό Ν/Α ΑΙΓΛΗ σε απόσταση 31 χλμ!
http://trikalagr.blogspot.com/2012/05/exoset.html 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου