ataktesfones@gmail.com

Σάββατο 5 Μαΐου 2012

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΟΥΤΙΝ" ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ!

Όπως βλέπουμε, η επιστολή αριστερά υπογράφεται όχι φυσικά από τον Πούτιν, όπως ψέματα λέει ο Καρατζαφέρης στην προσπάθειά του να αποκομίσει κομματικά οφέλη, αλλά από τον Ρώσο Πρέσβη στην Αθήνα κ. Τσικισβίλι, ως ευχαριστήρια στον Πρόεδρο του Λαος για τις ευχές του σχετικά με την εκλογική νίκη του Πούτιν στις ρωσικές Εκλογές.





Είναι απορίας άξιον, πώς σε μια τυπική επιστολή ευχαριστηρίων, από αυτές που έστειλαν κατά χιλιάδες οι ρωσικές πρεσβείες ανά τον κόσμο απαντώντας στον καταιγισμό συγχαρητηρίων που δέχτηκαν, χρησιμοποιείται ως απόδειξη (!!!) πως "ο Πούτιν στηρίζει Καρατζαφέρη" και άλλες τέτοιες γραφικότητες!

Εμείς γνωρίζουμε πως φυσικά οι Ρώσοι δεν στηρίζουν ΚΑΝΕΝΑΝ, αλλά και να τάσσονταν υπέρ κάποιου, τότε σίγουρα αυτός δεν θα ήταν ο κολαούζος του Τζέφρυ και προπομπός του ΔΝΤ και Παπαδήμου, που εσχάτως...μετανόησε και παριστάνει τον "ρωσόφιλο αντιμνημονιακό"!

Έτσι Καρατζαφέρη; Δεν ξεχνάμε πως εσύ και τα στελέχη σου βγαίνατε και κοροιδεύατε όσους έλεγαν ΑΠΟ ΤΟ 2010 πως η Ρωσία μας δάνειζε αλλά εμείς δεν τα παίρναμε!

Μήπως θυμάσαι τι έλεγες τότε; Πως αυτά είναι "παραμύθια", ότι "το ΔΝΤ είναι μονόδρομος" κλπ!

Όχι τίποτα άλλο, απλά για να μην μας περνάς για ηλίθιους! 
 πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου