ataktesfones@gmail.com

Σάββατο 5 Μαΐου 2012

ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΣΤΟ ΦΟΥΛ!!! Οι ιερόδουλες θα αντικατασταθούν από… σεξορομπότ!

Σύμφωνα με έρευνα του Πανεπιστημίου του Ουέλινγκτον στην Νέα Ζηλανδία, ρομπότ προγραμματισμένα για σεξ θα αντικαταστήσουν τις πόρνες, το πολύ μέχρι το 2050. «Τα ρομπότ του σεξ είναι κάτι που είναι αναπόφευκτο ότι θα συμβεί. Για την ακρίβεια ήδη υπάρχουν», δηλώνει ο υπεύθυνος Νεοζηλανδός επιστήμονας σε Αμερικάνικο οικονομικό περιοδικό.

Φέρνοντας ως παράδειγμα την Roxxy, μια διαδραστική κούκλα...

...που στοιχίζει 9.000 δολάρια, ντεμπουτάρισε στην έκθεση Adult Expo το 2010 και δίνει την δυνατότητα στον χρήστη να την προγραμματίσει με διαφορετικές προσωπικότητες, από την ντροπαλή Φάρα μέχρι την σεξομανή Γουέντι.


Σύμφωνα με την επιστημονική έρευνα, τα σεξορομπότ θα αντικαταστήσουν -αλλά δεν θα εξαφανίσουν- εντελώς την ανθρώπινη πορνεία.


«Απλά η δυνατότητα για κάποιον να ικανοποιήσει τις σεξουαλικές του ανάγκες με ένα ρομπότ, το οποίο δεν θα διαφέρει σε τίποτα από ένα άνθρωπο, θα βοηθήσει στο να μειωθεί το εμπόριο σάρκας».


Βέβαια, υπάρχει πάντα και η πιο σκοτεινή οπτική. Αυτή που συνήθως θριαμβεύει.


Στην περίπτωσή μας, αναφέρει η iefimerida.gr, αυτή την εκφράζουν οι υπεύθυνοι του σάιτ mashable που αναρωτιούνται «Μήπως αντί να μειώσουν τα σεξο-ρομπότ την πορνεία, απλά θα αυξήσουν δραματικά το φτηνό σεξοτουρισμό στις υπανάπτυκτες περιοχές του πλανήτη, από εκείνες τις μάζες των αναπτυγμένων χωρών που δεν έχουν την δυνατότητα να αγοράσουν, νοικιάσουν ή κάνουν το απαραίτητο update σε ένα σεξορομπότ;»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου