ataktesfones@gmail.com

Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

Θέων Αισθητήρες: Νέες εξαγωγικές επιτυχίες

Η ΘΕΩΝ Αισθητήρες ανακοινώνει ότι υπέγραψε νέες εξαγωγικές συμφωνίες συνολικής αξίας δέκα πέντε εκατομμυρίων ευρώ (€ 15 mio) που αφορούν προϊόντα της στον τομέα των ηλεκτρο-οπτικών. Συγκεκριμένα:
− Μετά την επιτυχημένη ολοκλήρωση των παραδόσεων στα πλαίσια προγενέστερου συμβολαίου, το Υπουργείο Άμυνας των Ηνωμένων
Αραβικών Εμιράτων (Η.Α.Ε.) προχώρησε στην ανάθεση δύο νέων συμβάσεων για την παραγγελία σημαντικού αριθμού...
...Μονόκυαλων καθώς και Δίκυαλων Νυκτερινής Όρασης από τη Θέων. Σημειώνεται η παραγγελίες αυτές είναι διπλάσιες από το προηγούμενο συμβόλαιο με την ίδια χώρα.
− Το Υπουργείο Άμυνας των Χιλής μετά από διεθνή διαγωνισμό επέλεξε την Θέων και προχώρησε στην παραγγελία σημαντικού αριθμού Μονόκυαλων, Δίκυαλων καθώς και Περισκοπίων Νυκτερινής Οδήγησης. Η Πρέσβειρα της Χιλής στην Ελλάδα Ms. Carmen Ibanez δήλωσε την ικανοποίησή της για την αύξηση των εμπορικών συναλλαγών ανάμεσα στις δύο χώρες, καθώς από μόνες τους οι ανωτέρω συμβάσεις, σχεδόν θα διπλασιάσουν τις εξαγωγές της Ελλάδος προς τη Χιλή για το έτος 2012.
− Η Θέων υπέγραψε επίσης κι άλλες συμβάσεις για την προμήθεια Μονόκυαλων καθώς και Διοπτρών Νυκτερινής Όρασης με τη Γαλλική
Αστυνομία, το Βέλγιο και χώρες της Μέσης Ανατολής. Η Θέων συμμετέχει σε διαγωνισμούς σε 10 διαφορετικές χώρες και βάσιμα
ευελπιστεί ότι σύντομα θα είναι σε θέση να ανακοινώσει και νέες παραγγελίεςγια τα υψηλής τεχνολογίας προϊόντα της και ιδιαίτερα για το καινούριο Μονόκυαλο το οποίο θεωρείται το πιο προηγμένο προϊόν στον κόσμο στην κατηγορία του, λόγω του ελαφρύτερου βάρους του και πολλών άλλων τεχνικών πλεονεκτημάτων του.
Τέλος, η Θέων ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας των δύο γραφείων της στο Άμπου Ντάμπι (ΗΑΕ) και στη Σιγκαπούρη για την υποστήριξη της παγκόσμιας παραγωγικής της δραστηριότητας και προώθησης των πωλήσεών της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου