ataktesfones@gmail.com

Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Φάκελος λαθρομετανάστες

Οι πολιτικοί και οι δημοσιογράφοι δεν ήταν αυτοί οι οποίοι πριν μερικά χρόνια χτυπιόνταν στα παράθυρα και φώναζαν πώς δεν υπάρχει πρόβλημα με τους λαθρομετανάστες? Αυτοί δεν ήταν που επιτέθηκαν σε κάθε Έλληνα, αποκαλώντας τον ρατσιστή, όταν αντιδρούσε για την αύξηση των λαθρομεταναστών? Αυτοί δεν ήταν που διαλαλούσαν πως για την αύξηση εγκληματικότητας στην Ελλάδα δεν ευθύνονται οι λαθρομετανάστες αλλά οι Έλληνες κακοποιοί? Αυτοί δεν ήταν που μας έλεγαν ότι οι λαθρομετανάστες συμβάλουν στην ανάπτυξη της οικονομίας?
Ξαφνικά τι έγινε και ξύπνησαν από το λήθαργο? Αυτά που φώναζε ο λαός χρόνια αποφάσισαν να τα αντιμετωπίσουν σήμερα?Να τα αντιμετωπίσουν χωρίς να χτυπούν την ρίζα του κακού,δηλ. να αποκόψουν την ανεξέλεγκτη εισροή λαθρομεταναστών από τα σύνορα και να προωθήσουν τους λαθρομετανάστες στις χώρες τους?Όταν αναλαμβάνεις την διακυβέρνηση ενός κράτους η πρώτη μέριμνα είναι η φύλαξη των συνόρων και πάταξη της εγκληματικότητας.>>>>>>>>

 Όπως κινούνται οι απάτριδες πολιτικοί τα τελευταία χρόνια είναι φανερό ότι επιδιώκουν ακριβώς το αντίθετο αποτέλεσμα.Ξεκίνησαν ξαφνικά να ενδιαφέρονται για τους λαθρομετανάστες θέλοντας να τους διασπείρουν σ όλη την χώρα σε κάθε περιφέρεια.Το τονίζουν σε κάθε περιφέρεια, οι οποίες περιφέρειες δημιουργήθηκαν με το σχέδιο Καλλικράτης και διοικούνται ,όλες, από περιφερειάρχες προδότες του ιδίου είδους. Αν,λέω αν αύριο σφυρίξουν σε κάποιον περιφερειάρχη να ζητήσει αυτονομία λόγο μη συμφωνίας με την κυβέρνηση και δημιουργηθεί μία ανωμαλία τα στρατόπεδα λαθρομεταναστών αυτομάτως θα γίνουν στρατόπεδα μισθοφόρων μουσουλμάνων μουτζαχεντίν στην καρδία της περιφέρειας αυτής.Είναι σχέδιο συνέλληνες καλά οργανωμένο δεν κόπτονται για την εγκληματικότητα, απλά συνεχίζουν την άλωση της χώρας.
ΑΤΑΚΤΕΣ ΦΩΝΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου