ataktesfones@gmail.com

Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

ΔΙΑΚΛΑΔΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΜΕ F-4E Phantom II ΣΕ ΧΑΜΗΛΗ ΠΡΟΣΒΟΛΗ! Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠIΛOΤΟΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΦΟΡΟΥΣΕ ΜΑΓΙΟ KAI AΔΕΙΑΣΕ ΤΟ ΤΑΣΑΚΙ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ.


Επειδή τα σχόλια υπήρξαν πολλά στην ανάρτησή μας εδώ, να σημειώσουμε και τα παρακάτω.  Οι τουρκικές αυτές προκλήσεις, όπως και όλες οι άλλες βέβαια, δεν περνούν αναπάντητες από τις ελληνικές ένοπλες δυνάμεις, παρά τα διάφορα που γράφονται  (ειδικά στην  «ζούγκλα»  που επικρατεί στο διαδίκτυο).  Έχουμε γνώση για «στενές» επαφές με πλοία του ΠΝ αλλά και επιδείξεις προφίλ προσβολών ναυτικής κρούσης από Mirage 2000 ή άλλων μαχητικών της ΠΑ. Ακόμη και αναχαιτιστικά που διατάσσονται  πολλές φορές να «επέμβουν»  με (πάρα πολύ) χαμηλές διελεύσεις… ταρακουνάνε  για τα καλά τα τουρκικά πλοία.
  Οι πληροφορίες μας λένε μάλιστα ότι και το περασμένο Σάββατο μια από τις Μοίρες της ΠΑ που διατάχθηκε να εκτελέσει scramble και να κάνει αισθητή την παρουσία της στο τουρκικό πολεμικό, την… έκανε και με το παραπάνω!
 Όλα τα υπόλοιπα λέγονται  πολύ εύκολα… πίσω από ένα πληκτρολόγιο.
  ΔΕΙΤE ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

 

ΑΠΟ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡA ΔΙΑΚΛΑΔΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΜΕ F-4E Phantom II ΣΕ ΧΑΜΗΛΗ ΠΡΟΣΒΟΛΗ! Ο ΠIΛOΤΟΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΦΟΡΟΥΣΕ ΜΑΓΙΟ KAI AΔΕΙΑΣΕ ΤΟ ΤΑΣΑΚΙ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ.

ΑΤΑΚΤΕΣ ΦΩΝΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου