ataktesfones@gmail.com

Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Σχολεία χωρίς βιβλία & θέρμανση αλλά ... βιοκλιματικά!

Τα παιδιά βιβλία δεν έχουν, με φωτοτυπίες και dvd έβγαλαν τη σχολική ύλη της χρονιάς, θέρμανση πολλά από τα σχολεία δεν έχουν, η συντήρησή τους είναι άκρως προβληματική, αλλά το ΠΕΚΑ του Γ.Παπακωνσταντίνου, βρήκε λεφτά για να χρηματοδοτήσει ... 200 project έργων ενεργειακής αναβάθμισης και εξοικονόμησης ενέργειας σε περίπου 300 σχολεία της χώρας, προϋπολογισμού 100 εκατ. ευρώ, θα χρηματοδοτήσει το υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής!

Τώρα, το να ψάξουμε να βρούμε ποιες κατασκευαστικές εταιρείες και εταιρείες ενέργειας είναι πίσω από τα project άδικος κόπος, αφού πλέον τίποτα δεν έχει σημασία.

Ειδικότερα, πρόκειται για 197 προτάσεις που υποβλήθηκαν από...
...τους δήμους, τον Οργανισμό Σχολικών Κτιρίων και το υπουργείο Παιδείας, σε ανταπόκριση σχετικής πρόσκλησης του ΕΠΠΕΡΑΑ.

Όπως ανακοινώθηκε, εξάλλου, από το υπουργείο ο Γ. Παπακωνσταντίνου υπέγραψε νέα πρόσκληση 20 εκατ. ευρώ για υποβολή αιτήσεων χρηματοδότησης από το ΕΠΠΕΡΑΑ μεγάλων σχολικών συγκροτημάτων, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνεται και το σχολικό συγκρότημα της Γκράβας.

Οι παρεμβάσεις περιλαμβάνουν τη δημιουργία περισσοτέρων από 300 βιοκλιματικών σχολείων σε 172 ελληνικούς δήμους και συγκεκριμένα έργα

Αν είχαν και βιβλία τα παιδιά για να μαθαίνουν γράμματα, καλά θα ήταν...
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου