ataktesfones@gmail.com

Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Τα βίντεο με τα επεισόδια!



 

Μάχες σώμα με σώμα, ανάμεσα σε αστυνομικούς και πολίτες που ήθελαν να πλησιάσουν την εξέδρα των επισήμων – Νωρίτερα προσαγωγές ατόμων που κουβαλούσαν σακίδια ή είχαν αλογοουρά…
Σε πεδίο μάχης έχει μετατραπεί αυτή την ώρα η Αγίου Νικολάου, με τους αστυνομικούς να ρίχνουν χημικά κατά των μελών των λαϊκών συνελεύσεων της Πάτρας που επιχείρησαν να προσεγγίσουν την εξέδρα των επισήμων. Η αστυνομία έχει στήσει κάγκελα στο ύψος του Ιντεάλ για να αποτρέψει την προσέγγιση και στο σημείο διεξάγονται μάχες σώμα με σώμα.
Η ρίψη των χημικών έγινε ενώ όλες οι καφετέριες ήταν γεμάτες από κόσμο, ο οποίος έφυγε για να γλιτώσει. Όλα ξεκίνησαν όταν περίπου 150 μέλη λαϊκών επιτροπών κινήθηκε προς την εξέδρα των επισήμων. Η αστυνομία τους μπλόκαρε και ξεκίνησαν τα επεισόδια.

Νωρίτερα, είχαμε μεγάλη ένταση κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας για την 25η Μαρτίου. Όπως καταγγέλλουν πολίτες, οι αστυνομικοί δεν τους άφηναν να πάνε στην εκκλησία, με σκοπό να προστατεύσουν τους πολιτικούς. Σύμφωνα με το dete.gr, δεν επέτρεπαν ούτε σε ηλικιωμένα ζευγάρια, να πλησιάσουν στην εκκλησία.

Όπως μετέδωσε η δημοσιογράφος της Πρωινής Γνώμης, Μαρία Ορφανού, για το NewsIt, οι αστυνομικοί έκαναν 30 προσαγωγές ατόμων που κουβαλούσαν σάκους ή είχαν αλογοουρά! Τα μέτρα ασφαλείας χαρακτηρίζονται πρωτοφανή  για την πόλη!

Οι πιστοί διαμαρτύρονταν λέγοντας πως “ένα κεράκι θέλουν να ανάψουν” αλλά οι αστυνομικοί τους επεσήμαναν πως… έχουν αυτές τις εντολές. Στην πλατεία Όλγας έγιναν και προσαγωγές ατόμων, σε απόσταση 200 μέτρων από την μητρόπολη. Δείτε τα βίντεο: στο πρώτο βλέπουμε τα πρωτοφανή μέτρα ασφαλείας στους δρόμους της πόλης…





ΠΡΕΖΑ TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου