ataktesfones@gmail.com

Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Πρωινό ΤΟΜΑΡΙ στο MEGA

Μετά τις κατηγορίες του Παπανδρέου κατά του "πατριωτικού" καναλιού MEGA, σήμερα ήταν καλεσμένος στους καμπουράκιδες ο Παπακωνσταντίνου, ο άνθρωπος που φύτεψε στο λαό δολοφονικά ένστικτα. 
Το μεγάλο κωλόπαιδο της Goldman Sachs το οποίο συνεχίζει να κυκλοφορεί στον Ελλαδικό χώρο ανενόχλητος ξοδεύοντας τα κλεμμένα εκατομμύρια των Ελλήνων οι οποίοι δεν έχουν να ταΐσουν τα παιδιά τους παρουσιάστηκε και πάλι στο γυαλί με το ίδιο το ηλίθιο  φυσιολογικό του ύφος και "ήθος".
Όπως δείχνουν τα πράματα η σπείρα της βουλής, με πρωτεργάτες τα τομάρια του ΠΑΣΟΚ, ξεκίνησε το σχέδιο Β.
Έχοντας την ψευδαίσθηση ότι πλέον δεν κινδυνεύει η σωματική τους ακεραιότητα μετά τα απανωτά, θανατηφόρα χτυπήματα που κατάφεραν στον Ελληνικό λαό, πήραν διαταγή να ετοιμάσουν κόμματα για το ενδεχόμενο εκλογών, εάν και εφόσον πάρουν εντολή. 

Το σενάριο να μην προκύψουν εκλογές είναι το πιο πιθανό, η εκλογολογία και η δημιουργία κομμάτων από γουρούνια, των οποίων άλλαξε ο ρόλος τους μερικούς μήνες νωρίτερα, είναι βάση σχεδίου για τον εφησυχασμό του λαού με την ψευδαίσθηση πως θα μπορέσει σε λίγο να αλλάξει την εις βάρος του κατάσταση.
Εμείς συνεχίζουμε μαχόμενοι και μέσο των Blogs ενάντια στα τρωκτικά που ανέλαβαν την διάλυση των Ελλήνων. 


Άτακτες φωνές

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου