ataktesfones@gmail.com

Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

Ο Κούβελος παραπέμπεται στην δικαιοσύνη


Τίτλους τέλους στο παιχνίδι που ξεκίνησε με τον «φαντομά εκατομμυριούχο» βουλευτή και κατέληξε στο ζεύγους Μπακογιάννη – Κούβελου αναμένεται να βάλει στην σημερινή συνεδρίαση η
 επιτροπή ελέγχου πόθεν έσχες της Βουλής, με την παραπομπή του σχετικού φακέλου στην δικαιοσύνη.

Σημειώνεται ότι η αρμόδια επιστημονική ομάδα της επιτροπής έχει συντάξει ήδη την έκθεση η οποία περιγράφει λεπτομερώς τα αδικήματα στα οποία υπέπεσε ο κ. Ισίδωρος Κούβελος κατά την σύνταξη του «πόθεν έσχες» με ειδική αναφορά στο γεγονός ότι «παρέλειψε» να αναφέρει το ποσό του 1 εκατομμυρίου δολαρίων αλλά και τον τραπεζικό λογαριασμό σε τράπεζα του Λονδίνου όπου και κατέληξε.

Η συγκεκριμένη έκθεση αναμενόταν να σταλεί την Δευτέρα στον αρμόδιο εισαγγελέα εφετών, όμως, λόγω ασθένειας ενός μέλους της επιτροπής της Βουλής δεν έγινε η συνεδρίαση.

Πάντως, από την στιγμή που ο εισαγγελέας θα πάρει στα χέρια του τον σχετικό φάκελο θα ξεκινήσει νέα έρευνα και από τον ίδιο εξαρτάται εάν θα προχωρήσει εις βάθος ώστε να διαπιστωθεί από πού προέρχεται το 1 εκατομμύριο δολάρια, ποιο είναι το «παρελθόν» του αδήλωτου τραπεζικού λογαριασμού στο Λονδίνο και αν το ποσό κατευθύνθηκε για αγορά ποσοστού πλοίου ή πρόκειται για «πλοίο φάντασμα». 





πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου