ataktesfones@gmail.com

Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

Μία λύση για να γλυτώσετε από τα διάφορα χαράτσια.

΄Βλέπουμε καθημερινά  πάρα πολλούς , αν όχι  όλους, να παραμιλούν, να αγχώνονται, να τους πιάνει απελπισία για το πού θα βρουν χρήματα για να αντεπεξέλθουν στους απανωτούς φόρους και χαράτσια που σκαρφίζεται το καταραμένο σκυλολόι των πολιτικών της τρόικας..


Στην αύξηση της απελπισίας του λαού συμβάλουν τα επιστρατευμένα από την "Νέα τάξη" ΜΜΕ όλης της Ελληνικής επικράτειας.Και το τελευταίο κολοκάναλο στην πιο μικρή πόλη είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία εναντίον του λαού.Εκεί που επικεντρώνονται τα ελεεινά "ΜΜΕ" είναι να ανακοινώνουν τις τιμωρίες που θα επιβληθούν σε όσους δεν καταβάλουν τα χρήματα που τους ζητούν τα κωλόπαιδα των εξωτερικών εχθρών μέσο φόρων, χαρατσιών και ότι άλλο καρφωθεί στο σακατεμένο μυαλό τους..
Όταν δεν έχω χρήματα να πληρώσω για τα παιδιά μου, που θα βρω να δώσω στους αλήτες? Δεν δίνεις μία! Το μεγάλο πρόβλημα δεν είναι το χρήμα, τό πρόβλημα είναι η ψυχή μας, αυτήν θέλουν, εκεί εστιάζουν οι ανθρωπόμορφοι.
Όσα και να πληρώσουμε αυτοί δεν θα σταματήσουν να αυξάνουν τους φόρους, τό χουν ξανακάνει και αλλού και πιάνει, πτώση ηθικού, ψυχολογία μηδέν, ψυχοφάρμακα και στο τέλος ένας λαός ράκος.
Θέλει θάρρος,  λίγο θάρρος και θα τους πάρει όλους ο Χάρος! 
Βάλτε κι άλλους φόρους ρε τσογλάνια, θα πάρετε παπάρια, ακούω φόρο και γελάω, ετοιμάζομαι για το επόμενό σας βήμα και περιμένω, να είστε έτοιμοι καλά γιατί....μυρίζει θάνατο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου