ataktesfones@gmail.com

Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

Αρνούνται συνάντηση οι Ιταλοί δήμαρχοι με Καμίνη Μπουτάρη.

Σε φιάσκο για τους Έλληνες δημάρχους μετατρέπετε η επίσκεψη των Ιταλών δημάρχων που δώρισαν τους μισθούς τους στην Ελλάδα.
Το γεγονός ότι κανένας Έλληνας δήμαρχος ή δημοτικό συμβούλιο δεν έδειξε την ανάλογη ευαισθησία και πατριωτισμό, έκανε τους δύο Ιταλούς δημάρχους να θέλουν να αφαιρέσουν από το πρόγραμμα τους την μέχρι χθες προγραμματισμένη συνάντηση με τους.....
δημάρχους Αθηνών Θεσσαλονίκης.
Αποτελεί πραγματικά μεγάλη ντροπή, για το σύνολο των δημοτικών συμβουλίων και δημάρχων όλης της Ελλά
δος, το γεγονός ότι κανένας τους δεν δώρισε έστω και ένα μικρό ποσοστό από τον μισθό τους στην πατρίδα, εν αντιθέσει με τους Ιταλούς συναδέλφους τους οι οποίοι, χωρίς να είναι Έλληνες, έπραξαν αυτό που τους υπαγόρευσε η ανθρώπινη τους υπόσταση.
Είναι γνωστό...
...ανά την Ελλάδα, ότι οι περισσότεροι δήμοι έχουν μετατραπεί σε κυψέλες διαπλοκής και ρεμούλας. Το μόνο ενδιαφέρον των Ελλήνων δημάρχων είναι, η προσπάθεια τους να βρουν χρήματα, ή να προχωρήσουν σε δανεισμούς, για να καταπιαστούν σε συνεργασία με τους κολλητούς τους εργολάβους, στο άθλημα της ανάπλασης και της πλακοστρώσεως.
Μόνο αναπλάσεις, πλακοστρώσεις, πλακοστρώσεις αναπλάσεις, και φτου από την αρχή, κάθε χρόνο, στα ίδια σημεία, από τους ίδιους εργολάβους, ράβουν ξηλώνουν, σε αγαστή συνεργασία με τους δημάρχους, κλέβοντας και κατασπαταλώντας το δημόσιο χρήμα.
Είναι χαρακτηριστική η περίπτωση δημάρχου στον νομό Ρεθύμνου, ο οποίος μεταξύ 2004 -2009 ξόδεψε 570 000 Ευρώ για αναπλάσεις σε έναν οικισμό 68 κατοίκων. Δηλαδή 8.382 Ευρώ ανά κάτοικο για αναπλάσεις, αν δηλαδή κάνουμε μια υποθετική αναγωγή ανά κάτοικο στο σύνολο της χώρας, θα χρειαζόμαστε περίπου 83.820.000.000 μόνο για αναπλάσεις. Ναι καλά διάβασες, 83 δις ευρώ.
Αυτοί είναι οι πολιτικοί και δημοτικοί άρχοντες της Ελλάδος.
Αυτή είναι η διαφορά των Ελλήνων δημάρχων, με τους ιταλούς.
Σε κάθε περίπτωση η μέχρι τώρα άρνηση των Ιταλών δημάρχων, να συναντηθούν με τους Καμίνη Μπουτάρη, είναι ένα χαστούκι για το σύνολο των Ελλήνων δημάρχων.
Αν κάποιοι θα έπρεπε να μπουν στον αυστηρό έλεγχο του πόθεν έσχες , αυτοί θα έπρεπε να είναι το σύνολο των δημοτικών αρχόντων και των συγγενών τους ανά την Ελλάδα.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου