ataktesfones@gmail.com

Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

Τούρκικες υπηρεσίες πίσω από την απόπειρα δολοφονίας Πούτιν;

Ένας από τους συλληφθέντες για τη σχεδιαζόμενη απόπειρα κατά του πρωθυπουργού της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν, ομολόγησε ότι η ομάδα των ισλαμιστών επίδοξων δολοφόνων έφθασε στην Ουκρανία μέσω Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και Τουρκίας!

Οι ρωσικές μυστικές υπηρεσίες απέτρεψαν σχέδιο δολοφονίας του Πούτιv, η οποία θα σημειωνόταν μετά τις προεδρικές εκλογές της 4ης Μαρτίου, σύμφωνα με όσα μετέδωσε η ρωσική, κρατική τηλεόραση.

Η συνωμοσία αποκαλύφθηκε ύστερα από...
...έκρηξη μέσα σε ένα διαμέρισμα στην Οδησσό της Νότιας Ουκρανίας, κατά την οποία σκοτώθηκε ένας άνθρωπος.

Ακόμη δύο άτομα συνελήφθησαν και βεβαίωσαν, σύμφωνα με το Pervyi Kanal, το Πρώτο Κανάλι της δημόσιας ρωσικής τηλεόρασης, ότι εργάζονταν για τον ισλαμιστή ηγέτη των Τσετσένων Ντίκου Ουμάνοφ, σφοδρό πολέμιο του Κρεμλίνου, ο οποίος είναι γνωστός για τις στενές σχέσεις που διατηρούσε με Τούρκους ισλαμιστές και κύκλους των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών.

Ένας από τους υπόπτους που συνελήφθησαν, ο Ίλβι Πιανζίν, ο οποίος κατά τα φαινόμενα ανακρίνεται στα γραφεία της ουκρανικής αστυνομίας, είπε ότι η οργάνωση είχε φθάσει στην Ουκρανία από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα μέσω Τουρκίας.

Παραμένει αδιευκρίνιστο αν οι τουρκικές υπηρεσίες ήταν ενημερωμένες για τη διέλευση των επίδοξων δολοφόνων του Β. Πούτιν από τη χώρα τους.
 πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου