ataktesfones@gmail.com

Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

Οι οικονομικοί εισαγγελείς Πεπόνης και Μουζακίτης κατηγόρησαν τον Γ.Γ. του Υ.Οικ. Καπελέρη για μη είσπραξη προστίμων.

Με σημερινό τους έγγραφο οι οικονομικοί εισαγγελείς  ζητούν  να ανοίξει η έρευνα προκείμενου να καταθέσουν εκ νέου. Υπενθυμίζεται ότι στην αρχική έρευνα δεν προσκόμισαν στοιχεία,  ούτε κατέθεσαν ονόματα.  

Σε δηλώσεις του ο κ. Μουζακίτης διερωτήθηκε γιατί η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου αρχειοθέτησε την υπόθεση, αφού ο αντεισαγγελέας Φώτης Μακρής τους είχε δώσει περιθώριο πέντε ημέρες να προσκομίσουν στοιχεία. 



Η εισαγγελία του Αρείου πάγκου επικαλέστηκε ότι ουδέ ποτέ έλαβε κάποιο έγγραφο από τους δύο. Βέβαια δεν περιμέναμε και τίποτα από τα τομάρια της τρισάθλιας " δικαιοσύνης".
Τελικά για να υπάρξει , υποτίθεται , κάποιο αποτέλεσμα στην καταπληκτική αυτή έρευνα, κατηγορήθηκε ο Καπελέρης διότι δεν εισέπραξε πρόστιμα από το σύστημα Ήφαιστος απο παραβάσεις των βενζινοπολών, κάτι για 3.500 παραβάσεις λένε. Το ημιτελές σύστημα Ήφαιστος ήταν τόσο άθλιο που ήταν δύσκολο να μην πέφτουν σε παραβάσεις οι βενζινοπώλες ήταν σαν τα μούτρα της σπείρας που νομοθετεί. 
Με λίγα λόγια να χαμε να λέγαμε, στημένες έρευνες του κώλου με στημένη παραίτηση του Καπελέρη τα ίδια κολοπαίγνια απο το τσίρκο των γύφτων που το παίζουν άνθρωποι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου