ataktesfones@gmail.com

Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

Ο κάθε Βούτσης, εκτροφέας διεστραμμένων ακτιβιστών


Ο Νίκος Βούτσης, γενικός γραμματέας και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, θεωρεί ότι η αστυνομία τοποθέτησε με δόλο τα 1500 άδεια μπουκάλια μπύρας που βρέθηκαν στη Βίλλα Αμαλίας.

Ο ίδιος άνθρωπος πριν μερικές μέρες, έπλεξε το εγκώμιο του Νίκου Φωτόπουλου, ηγέτη της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, εκθειάζοντας το "αγωνιστικό" προφίλ του "επαναστάτη" αρχι-εκβιαστή της κοινωνίας.

 
Ο κύριος Βούτσης λοιπόν, όπως είναι γνωστό είναι πατέρας ενός "παιδιού" το οποίο πριν 6 χρόνια συνελλήφθη επ' αυτοφώρω για ληστεία τραπέζης.
Το αν αυτό αποτελεί "προσωπικό" δεδομένο ή τυχαίο γεγονός, είναι και η βασική αιτία του άρθρου.

Θα σας πω ειλικρινά ότι όσο διάθεση και να έχω να νιώσω τον "πόνο" του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, δεν μπορώ να το κάνω γιατί απλά με τη στάση του και τις τοποθετήσεις του υπέρ των καταληψιών της Βίλλας Αμαλίας, δεν μου επιτρέπει ο ίδιος να το πράξω.

Ο Νίκος Βούτσης αποτελεί μια χαρακτηριστική περίπτωση ανθρώπου, ο οποίος είναι εμφανώς ταγμένος υπέρ της "επανάστασης" όπως αυτή μας την έμαθε ο Σάββας Ξηρός και η παρέα του.
Η κατάληξη του γιου του, δυστυχώς, φαίνεται να μην είναι καθόλου τυχαίο γεγονός, αφού ο αμοραλισμός του πατέρα είναι εμφανώς το δεδομένο της οικογενειακής "εκτίμησης" αξιών.

Όχι, δεν έχω καμία διάθεση να σεβαστώ οικογενειακά δεδομένα, όταν αυτά στρέφονται εναντίον της κοινωνίας.

Ο κύριος Βούτσης και ο κάθε Βούτσης, είναι εκτροφείς εγκληματιών, παρανοϊκών και πάσης φύσεως διεστραμμένου ανισσόροπου "ακτιβιστή".
Είναι ο ηθικός αυτουργός των λεηλασιών και των καταστροφών στο κέντρο της Αθήνας από τους εμπρηστές του "λαϊκού" μετώπου. Είναι αυτό το είδος ανθρώπου που δίνει συνεχώς νούμερα στα ποσοστά της Χρυσής Αυγής και αποτελεί εγγύηση για την κατάρρευση κάθε ηθικής αξίας και κοινής λογικής.

Ο Νίκος Βούτσης είναι αμετανόητος, δεν έχει ηθική υπόσταση και δεν τον ενδιαφέρει αν η κοινή γνώμη τον παρακολουθεί λόγω της εγκληματικής δράσης του γιου του.

Όχι γιατί αδιαφορεί, αλλά γιατί είναι περήφανος.
Όχι γιατί φοβάται την κατακραυγή, αλλά γιατί ποντάρει στην παράνοια των εποχών και στην επιβράβευση των πρακτικών του από τους μισότρελους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ.

eyedoll

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου