ataktesfones@gmail.com

Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

Βρίζουν τον Μπερλουκσόνι οι Γερμανοί γιατί ανέτρεψε τον άνθρωπό τους, Μάριο Μόντι


"Το φυσάνε και δεν κρυώνει" οι Γερμανοί και οι τροϊκανοί ότι ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι ανέτρεψε τον άνθρωπό τους, τον Μάριο Μόντι στην Ιταλία και ανέλαβε ο Μ.Σουλτς να βρίζει τον άνθρωπο στον οποίο η Ιταλία οφείλει τους εκπληκτικούς ρυθμούς ανάπτυξης που είχε τα τελευταία 10 χρόνια.
 
"Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι αποτελεί απειλή για την Ιταλία και την Ευρώπη, οι οποίες, αντιθέτως, χρειάζονται σταθερότητα", δήλωσε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Μάρτιν Σούλτς, σε συνέντευξή του στο ιταλικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Ansa.

O Σούλτς πρόσθεσε ότι "πολλά από τα προβλήματα της Ιταλίας είναι αποτέλεσμα των δέκα ετών της πρωθυπουργίας Μπερλουσκόνι".
 

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι συνεδριάζει αυτήν την ώρα με τους στενούς του συνεργάτες, για να καθορίσουν την προεκλογική στρατηγική του Λαού της Ελευθερίας.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει, ο Ιταλός ηγέτης μπορεί να επιχειρήσει επαναπροσέγγιση με την Λέγκα, για τυχόν εκλογική συμμαχία. Την λογική αυτή εξυπηρετεί και πιθανή πρόταση στον επικεφαλής της Λέγκα, Ρομπέρτο Μαρόνι, να είναι ο κοινός υποψήφιος όλης της κεντροδεξιάς, ως πρόεδρος της ευρύτερης περιφέρειας του Μιλάνου, τον ερχόμενο Φεβρουάριο.

Όσο για τον Μάριο Μόντι, τον Λουκά Παπαδήμο της Ιταλίας (αλήθεια, αυτός που χάθηκε;) ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει ότι τον ανέτρεψε ο άνθρωπος πυο ανέτρεψε: Ο "επτάψυχος" Σίλβιο!
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου