ataktesfones@gmail.com

Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

AΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΙΔΟΥ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ "ΑΘΩΩΝΕΙ" ΤΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ


Το "Εκ-κεντρικό" δελτίο αποκαλύπτει σήμερα "βόμβα"-μεγατόνων, αναφορικά με τον άνθρωπο που "αθωώνει" την Μαργαρίτα Παπανδρέου. Ο Σάμπι Μιωνής ενεπλάκη σε δικαστική διένεξη με την ελβετική τράπεζα Julius Baer ως διαχειριστής της Capital Management Advisors, που εδρεύει στις Μπαχάμες,Ελβετία και Λουξεμβούργο.

Ο Σάμπι Μιωνής της Capital, κατηγόρησε στο Ανώτατο Δικαστήριο της Νέας Υόρκης, την τράπεζα Julius Baer, για αποκάλυψη στις ελληνικές αρχές ( Τμήμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος), δραστηριότητες απόκρυψης κεφαλαίων ( φοροδιαφυγή και ξέπλυμα).

Στο δικαστήριο έγινε γνωστό ότι με την υπόθεση αυτή, ασχολείται η ελληνική δικαιοσύνη και έτσι απορρίφθηκε η προσφυγή του Μιώνης.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι στην απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου της Ν.Υ ανέφερε ότι οι ελληνικές αρχές έχουν στη διάθεσή τους όλα τα ονόματα-εταιρίες και ποσά των φοροφυγάδων τα οποία τους διέθεσε η J.B , κατηγορώντας τον Σάμπυ Μιώνης για διεκπεραίωση ξεπλύματος.

Το ΣΔΟΕ είχε κάνει επιδρομή τότε στα γραφεία του Μιώνης και διερεύνησε αρχεία και υπολογιστές. Ανάμεσα σε άλλα ο Σάμπυ Μιώνης είναι και εκπρόσωπος τύπου των Ισραηλινών Ενόπλων Δυνάμεων αλλά εξέχων μέλος Διεθνών Εβραικών και Σιωνιστικών Οργανώσεων. 

Η Capital Management Advisors ιδρύθηκε από τον Σάμπυ και τον Αγγελο Μεταξά ( της οικογένειας Μεταξά με τα ποτά) και από το 2006 πωλήθηκε στην ΕFG International, (Λάτσης), με την δέσμευση να την τρέχουν οι Μιώνης - 

Μεταξάς για μια 5ετία...

Ο άνθρωπος που έφαγε τον Γιώργο Καρατζαφέρη

Ποιος είναι ο εβραίος χρηματιστής, που εμπλέκεται στην υπόθεση της κ. Μαργαρίτας Παπανδρέου;

Σε ποιον Έλληνα πολιτικό επιτέθηκε με σφοδρότητα, μέσα από άρθρα του στα διεθνη ΜΜΕ, λίγο πριν τις εθνικές εκλογές;

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση της εμπλοκής ή μη της κ. Μαργαρίτας Παπανδρέου στη λίστα Λαγκάρντ, με αντικρουόμενες μαρτυρίες και διαψεύσεις.
Και ξαφνικά, εμφανίστηκε από το πουθενά ο κ. Σάμπι Μιονίς, ο οποίος σε ανακοίνωσή του διαψεύδει ότι η κ. Μαργαρίτα Παπανδρέου έχει οποιαδήποτε σχέση με το λογαριασμό των 550 εκ. Δολαρίων, και πως ο δικαιούχος ήταν αμοιβαίο κεφάλαιο, που διαπραγματεύται στο χρηματιστήριο της Ιρλανδίας.

Ποιος είναι όμως ο Σάμπι Μιονίς και τι σχέση μπορεί να έχει με τη χώρα μας;

Ο κ. Μιονίς γεννήθηκε στην Αθήνα, ενώ από το 2006 κατοικεί μόνιμα στο Ισραήλ. Εκτός από χρηματιστής, συνεργαζόμενος και με την EFG INTERNATIONAL, είναι και αρθρογράφος, τόσο στην μεγάλη ισραηλινή εφημερίδα HAARETZ, όσο και στο γνωστό blog HUFFINGTON POST.
Ο κ. Μιονίς, πέρα από τη σχέση του με πολιτικούς, διαχειριζόμενος τα « οικονομικά» τους, επεμβαίνει και στην εσωτερική πολιτική σκηνή της χώρας μας, εκπροσωπώντας ορατά και αόρατα συμφέροντα.
Σε άρθρο του στη HAARETZ με τίτλο: « το Ισραήλ πρέπει να δώσει μάχη ώστε να κρατηθούν οι νέο-Ναζί έξω από την Ελληνική κυβέρνηση», επιτίθεται εναντίον του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού και προσωπικά κατά του Γ. Καρατζαφέρη, τον οποίον αποκαλέι αντισημίτη, αρνητή του Ολοκαυτώματος και αμφισβητία των στρατοπέδων συγκέντωσης Άουσβιτς και Νταχάου.
Ο κ. Μιονίς καλεί μάλιστα τους απανταχού εβραίους και ισραηλινούς να διαμαρτυρυθούν εναντίον κάθε νέο-ναζιστικής συμμετοχής σε κυβερνήσεις και γράφει ότι « τώρα είναι η ώρα να τους σταματήσοουμε».

Δείτε από την μετάφραση του αγγλικού κειμένου του άρθρου του, τι γράφει συγκεκριμένα για τον Γιώργο Καρατζαφέρη:

« Μέχρι πριν από τρεις εβδομάδες ο αρχηγός του εθνικιστικού κόμματος ΛΑΟΣ (Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός), Γιώργος Καρατζαφέρης, μετείχε στην κυβέρνησης συνασπισμού τριών κομμάτων που σχηματίστηκε τον Νοέμβριο του 2011. Αυτό που είναι λιγότερο γνωστό εκτός Ελλάδας είναι ότι ο Καρατζαφέρης είναι ένας πολιτικός διαβόητος για τα αντισημιτικά ξεσπάσματά του και τα σχόλια άρνησης του Ολοκαυτώματος, κάποιος που κατά τη διάρκεια της Ισραηλινής Επιχείρησης Συμπαγές Μολύβι το 2008 διακήρυττε ότι «ο Εβραίος μυρίζει αίμα«. Όσον αφορά τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου ισχυρίστηκε ότι «4.000 Εβραίοι που εργάζονταν στους Δίδυμους Πύργους δεν πήγαν στη δουλειά την ημέρα της επίθεσης» ενώ έχει μιλήσει ζωντανά στην τηλεόραση για «όλες αυτές τις ιστορίες του Άουσβιτς και του Νταχάου».
Στο κλείσιμο του άρθρου του, ο κ. Μιονίς αναφέρει:

«Έχοντας κατά νου τις θύελλες που χτυπούν το Ελληνικό κράτος και την οικονομία του κι ένα υποβόσκον ρεύμα αντισημιτισμού που έχει βαθιές ρίζες στη χώρα, φοβάμαι ότι αναδύεται στην Ελλάδα ένας επικίνδυνος εθνικισμός. Η επιθυμία των πολιτικών να προσελκύσουν λαϊκίστικες συνωμοσίες και ρατσισμό στην πορεία προς τις γενικές εκλογές σε ένα μήνα και αργότερα θα οδηγήσει τους νεο-Ναζί σε μια ισορροπία δυνάμεων και τότε πια θα είναι πολύ αργά για να τους σταματήσει κανείς. Τώρα πρέπει να τους σταματήσουμε».
Τελικά, τι ρόλο παίζει ο κ. Μιονίς;

Spirospero.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου