ataktesfones@gmail.com

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Χρυσή Αυγή: Μετανάστες παρενοχλούν φοιτήτριες στο Αίγιο!!


Αίσθηση προκαλεί η πρόσφατη ανάρτηση στο blog της Τ.Ο. Αιγίου της "Χρυσής Αυγής", όπου παρουσιάζεται ανώνυμη καταγγελία μητέρας φοιτήτριας στο ΤΕΙ Αιγίου που... 


θεωρείται ιδιαίτερα σοβαρή, καθώς ούτε λίγο ούτε πολύ, αναφέρει πως τα κατηφορικά σκαλάκια που οδηγούν στο Ιερό Προσκύνημα της Παναγίας Τρυπητής έχουν γίνει άντρο μεταναστών που όχι μόνο γεμίζουν με ακαθαρσίες τα σκαλιά αλλά κάνουν και άσεμνες χειρονομίες και κινούνται απειλητικά προς τις φοιτήτριες, ειδικά αν τις βλέπουν μόνες τους.

Το περιστατικό που καταγγέλλεται θυμίζει έντονα παρόμοια περίπτωση με Ρομά που στήνονταν έξω από το ΑΤΕΙ Αιγίου στο διπλανό παρκάκι και πείραζαν τις φοιτήτριες, θέμα που ανέδειξε πριν λίγες εβδομάδες το filodimos.gr.

Η επιστολή που έχει αναρτήσει η Τ.Ο. "Χρυσής Αυγής" Αιγίου είναι οι εξής:

"Προς: Επιστολές - Μηνύματα

Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΣΤΑ ΤΕΙ ΤΟΥ ΑΙΓΙΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΟΤΑΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΗΣ ΤΡΥΠΗΤΗΣ, ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΣΥΝΑΝΤΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΟΥΡΟΥΝ Η΄ΑΦΟΔΕΥΟΥΝ ΣΤΑ ΣΚΑΛΙΑ, ΚΑΝΟΥΝ ΑΣΕΜΝΕΣ ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΑ ΓΕΝΝΗΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΑ, ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΑ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΟΠΕΛΕΣ ΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ.

ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ, ΑΦΟΥ ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΓΥΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΝ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΚΑΛΙΑ. ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΩΣ Η ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΤΡΥΠΗΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΕΣ. ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΥ ΙΕΡΟΥΡΓΕΙ ΣΤΟ ΝΑΟ ΣΥΝΕΣΤΗΣΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΑ ΣΚΑΛΙΑ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΣΥΧΝΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ.

Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΦΥΣΙΚΑ ΣΦΥΡΙΖΕΙ ΑΔΙΑΦΟΡΑ, ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΝ ΤΑ ΣΚΑΛΙΑ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΥΝΕΣΤΗΣΕ ΝΑ ΦΟΡΑΜΕ ΚΑΙ ΜΠΟΥΡΓΚΑ. ΕΛΠΙΖΩ ΣΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΡΕΘΕΙ ΝΑ ΣΤΕΝΑΖΟΥΜΕ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ ΤΡΑΓΙΚΑ."

Τ.Ο. ΑΙΓΙΟΥ "ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ": "Κινδυνεύουμε από τα εγκληματικά στοιχεία που δρουν ανενόχλητα"

Το σχόλιο της "Χρυσής Αυγής" είναι ιδιαίτερα δηκτικό για το πώς αντιμετωπίζονται από τις αρμόδιες αρχές παρόμοιες καταγγελίες για διάφορα σημεία του Αιγίου. Όπως αναφέρεται: "Η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο, τόσο στο συγκεκριμένο σημείο, όσο και επί της οδού Κανελλοπούλου μέχρι και την περιοχή όπισθεν του Δικαστικού Μεγάρου Αιγίου, που έχει πλέον γκετοποιηθεί από τους Αθίγγανους και την εγκληματική τους συμπεριφορά,(κλοπές εν μέση οδώ, εκφοβισμοί, απειλές, οπλοφορία φανερή) κι έχει εκδηλώσει φαινόμενα εξάπλωσης σε όλη την Αιγιάλεια. Περιττό, βέβαια, να αναφερθούμε στη βεβήλωση του Περιβόλου του Ιερού Ναού της Υπεραγίας Θεοτόκου".

Παράλληλα, γίνεται αναφορά στις ελλείψεις του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος και στη σκανδαλώδη -όπως χαρακτηρίζεται- ανυπαρξία βούλησης της Τοπικής Δημοτικής Αρχής. "Έως πότε;" αναρωτιούνται τα μέλη της Χρυσής Αυγής. "Μήπως πρέπει θα προηγηθεί κάποιος βιασμός ή κάποιο εξίσου τραγικό συμβάν, προκειμένου να αφυπνισθεί επιτέλους η συνείδηση κάποιων;"

Και καταλήγουν: "Ποια είναι η “ενδεδειγμένη λύση”; Να μας απαγορευθεί η ελεύθερη διέλευση; Όλα αυτά τα εγκληματικά στοιχεία που λυμαίνονται τις περιοχές αυτές, δε ρωτούν ούτε που ανήκει κάποιος/α ούτε ποιάς πολιτικής αποχρώσεως είναι. Θα ορμήσουν και θα χτυπήσουν, ασχέτως των παραπάνω".

thebest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου