ataktesfones@gmail.com

Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

Στην δημοσιότητα οι φωτογραφίες όσων συνελήφθησαν στα επεισόδια στο Σύνταγμα ...Και Τούρκος ανάμεσα στους συλληφθέντες..



Δουλεύει καλά το παρακράτος..παρέα με τα ξένα πρακτοράκια...Αμέσως στο μυαλό μου ήρθε η συνέντευξη του πρώην αναρχικού Νίκου Κουνταρδά (τώρα πάνε να τον βγάλουν τρελό οι "σύντροφοι") επειδή τους ξεβράκωσε και αποκάλυψε πως πάνε χέρι χέρι οι αντιεξουσιαστές με τούρκους και εβραίους.. πράκτορες για να διαλύουν πορείες και συγκεντρώσεις των εργαζομένων και των Ελλήνων πολιτών. Είχε δηλώσει ξακάθαρα για τον αντιεξουσιαστικό χώρο...Όλοι αυτοί είναι ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ ΞΕΝΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. 

Στη φώτο είναι ο GUZEL Sinan του Tahir και της Ayse, που γεννήθηκε το 1983 στην Τουρκία και κατοικεί στην Κυψέλη.

 Στην δημοσιότητα έδωσε η Αστυνομία τα πρόσωπα και τα στοιχεία όλων όσων συνελήφθησαν κατά τα επεισόδια στις διαδηλώσεις στο κέντρο της Αθήνας την Τρίτη. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. πρόκειται για 15 άτομα και τα στοιχεία και οι φωτογραφίες τους αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα της Αστυνομίας μετά από σχετική εισαγγελική διάταξη. Σε βάρος τους ασκήθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος. Για να δείτε τα στοιχεία τις φωτογραφίες και των υπολοίπων συλληφθέντων πατήστε εδώ
 ............................................ --> 

eglimatikotita

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου