ataktesfones@gmail.com

Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

Δράμα: Έξι συλλήψεις για τα επεισόδια στο Παρανέστι.Θα γίνει σφαγή αν δεν τους αφήσουν δηλώνουν οι κάτοικοι της περιοχής!

Δράμα: Έξι συλλήψεις για τα επεισόδια στο Παρανέστι
ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ...Μ@ΥΝΙΑ...ΕΔΩ ΘΑ ΧΗΘΕΙ ΑΙΜΑ....ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΜΑΣ.....ΦΩΝΑΖΑΝ ΟΙ ΠΕΝΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ......
Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσαν το πρωί έξι άτομα, τα οποία συμμετείχαν στα γεγονότα που σημειώθηκαν τη Δευτέρα, έξω από το προσωρινό Κέντρο Φιλοξενίας Λαθρομεταναστών στο Στρατόπεδο «Πανταζόπουλου» στο Παρανέστι Δράμας.
Η συλλήψεις έγιναν μετά από έρευνα τηλεοπτικού υλικού.
Σήμφωνα με φίλο του blog από την περιοχή,οι κάτοικοι του Παρανεστίου είναι εξαγριωμένοι.Είναι αποφασισμένοι για τα πάντα.
Χθες το όπλο το πήρε ένας μας είπαν....Σήμερα τα πήραμε όλοι....

Πρόκειται για πέντε Έλληνες, ηλικίας 36, 37, 39, 41 και 42 ετών αντίστοιχα κι έναν 32χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Αλβανίας, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της αντίστασης, της διατάραξης κοινής ειρήνης, της στάσης κατά της αρχής και της απόπειρας επικίνδυνων σωματικών βλαβών, επισημαίνει το newsbomb.gr
Επιπλέον, οι αστυνομικές αρχές έχουν ταυτοποιήσει και αναζητούν, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, άλλα εννέα άτομα για συμμετοχή στα χθεσινά επεισόδια, μεταξύ των οποίων και το άτομο που πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Δράμας.
ΑΤΑΚΤΕΣ ΦΩΝΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου