ataktesfones@gmail.com

Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

Παρανέστι Δράμας σήμερα...τα νέα από το μέτωπο .

Πολεμικό τοπίο σήμερα στο Παρανέστι Δράμας. Οι λιγοστοί κάτοικοι του Παρανεστίου μαζί με Δραμινούς γνώρισαν σήμερα το κανονικό πρόσωπο του παρακράτους  στην πορεία διαμαρτυρίας  για τους μουσουλμάνους λαθρομετανάστες που φύτεψε το τρισάθλιο καθεστώς στο ακριτικό χωριό.
Κάποιοι νομίζουν ότι οι αντοχές των κατοίκων δεν έχουν εξαντληθεί...κάνουν λάθος! Αυτό φάνηκε όταν οι κατοχικές δυνάμεις πέταξαν δακρυγόνο σε σπίτι που υπήρχαν μόνο γυναικόπαιδα, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί νεαρή κοπέλα εσπευσμένα στο κέντρο υγείας.

Τα αίματα άναψαν και άρχισαν οι πυροβολισμοί από την μεριά συγγενούς της κοπέλας, ευτυχώς παρενέβην ψύχραιμα νεαρός και αφόπλισε τον αγανακτισμένο κάτοικο. Βουλευτές και πολιτικοί του Νομού σφυρίζουν αδιάφορα, όπως ήταν αναμενόμενο, σνομπάροντας τις διαμαρτυρίες των κατοίκων με διάφορες παπαρολογίες.
Το γράψαμε και το ξαναγράφουμε, εδώ είναι ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, εδώ θα είναι η αρχή του τέλους σας αν δεν μαζέψετε τους μουτζαχεντίν.
Ο κόσμος έχει χτυπήσει κόκκινο προδότες στη βόρειο Ελλάδα, ο καθένας ας διαλέξει με ποιους θα πάει, με τους Έλληνες ή με τους ανθέλληνες. Το δόγμα του σοκ και τις υπόλοιπες μαλακίες που σας λένε τα πουσταριά τα αφεντικά σας από έξω δεν περνάν πλέον.
Μπορεί να έχετε τα μπασταρδοκάναλα τύπου MEGA στο πλευρό σας να βάζουν τίτλο "Σύγκρουση ακροδεξιών και αστυνομίας" αλλά αυτό μόνο λάδι στη φωτιά ρίχνει σκουλήκια.

Αυτοί είναι οι "ακροδεξιοί" για το κολοκάναλο και την παλιά πόρνη "δημοσιογράφο" που το μετέδωσε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου